Mlađa ćerka Jelene Karleuše svet portal
Svet

March 3, 2024 18:15

By

Nika je bila tatina princeza, ali mamini geni su jači: Duško gleda i ne veruje

Mlađa ćerka Jelene Karleuše napravila pometnju u Parizu

Nika Tošić, mlađa ćerka Jelene Karleuše postaje sve više popularna na društvenim mrežama zbog svoje harizmatičnosti i svaka njena objava bude ispraćena pozitivnim komentarima. U poslednje vreme sve što ima veze sa njom postane viralno i postane hit na društvenim mrežama, pa tako je bilo i ovaj put.

Mlađa ćerka Jelene Karleuše svet portal

Instagram

Mlađa ćerka Jelene Karleuše izaziva pažnju gde god da se pojavi

Naime, sa svojom starijom sestrom Atinom i majkom Jelenom ovih dana uživa u glavnom gradu Francuske zbog poslovnih obaveza pop dive, a slobodno vreme koriste kako bi uživale u čarima Pariza.

Tako su ćerke Jelene Karleuše iskoristile dan kako bi posetile razne znametinosti grada svetlosti. Bile su i u muzeju Luvr i tamo se desila jedna neočekivana scena. Dok su šetali muzejom, pored Nike je prošao planetarno popularni pevač Šon Mendez, za kojim mnoge tinejdžerke lude.

Pročitajte Sloboda nije kriva: Vojin priznao zašto je braku došao kraj

Međutim, mlađa ćerka Jelene Karleuše nije ni trepnula kada je on prošao niti se zainteresovala, pa nije želela ni da mu se pomeri s puta, te je Mendez bio taj koji je morao da se pomeri. Mnogi su prokomentarisali da je njeno ponašanje kopija njene mame Jelene i da je sada samo dokazala da je svoja i da ima jak karakter.

mlađa ćerka Jelene Karleuše svet portal

Privatna arhiva/Story

Ovaj snimak je ubrzo preplavio društvene mreže i svi komentarišu nezapamćenu scenu koja se dogodila u Luvru.

Pročitajte Promena veka, Nika sve više liči na majku – Haljinica Karleušine naslednice biće hit leta FOTO

“Ali kako joj se sklonio s puta… Ni trzla se nije. Ponašanje kraljice”, piše uz jednu od objava. Kako je sve izgledalo i kako je reagovala mlađa ćerka Jelene Karleuše možete pogledati na videu ispod:

 

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram, privatna arhiva Story