Mlađa ćerka Jelene Karleuše svet portal
Svet

February 10, 2024 17:00

By

Geni se ne mogu sakriti: Jelena je nemoćna, ćerka Nika joj lomi srce

Mlađa ćerka Jelene Karleuše mnogo podseća na baku Divnu

Nika Tošić, mlađa ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića već kao mala postala je miljenica javnosti. Od drugih devojčica razlikovala se posebnim smislom za humor, interesovanjem za fudbal…

Mlađa ćerka Jelene Karleuše svet portal

Privatna arhiva/Story

Mlađa ćerka Jelene Karleuše sve više liči na baku Divnu

Mnogi su često isticali da je Nika fizički Duškova kopija, a da je neposrednost i smisao za humor nasledila od bake Divne. S druge strane, za Atinu su uvek govorili da je Jelenin klon i po fizičkom izgledu, ali i po interesovanjima, karakteru…

Nedavno je Nika sa mamom posetila Milano, a Jelena je tom prilikom objavila nekoliko fotografija na svom Instagram profilu i Nika je pobrala sve simpatije svojom jednostavnošću, a mnogi su je uporedili sa Jeleninom mamom Divnom koja je preminula od opake bolesti pre skoro pet godina.

“Mnogo liči na Divnu. Duša slatka”, “U Nikinim očima vidim Divnu”, “Ova mala Nika liči na tvoju mamu Divnu”, samo su neki od komentara.

Mlađa ćerka Jelene Karleuše svet portal

Instagram

I zaista, kada se uporede fotografije Nike i Divne, može se uočiti sličnost u blagom osmehu i toplom pogledu. Jelena, njena majka i njene ćerke bile su veoma vezane jedna za drugu.

Mlađa ćerka Jelene Karleuše svet portal

Foto: Instagram

Divna je koristila svaki slobodan trenutak kako bi provela sa unukama koje je obožavala i čija imena je imala istetovirana na ruci. Iako fizički nije sa njima, Atini i Niki su ostala divna sećanja na baku i fotografije prepune ljubavi.

Pročitajte Karleuša je priznala svoje najdublje tajne a prisetite se kako je Divna Karleuša pričala o Tošiću pre smrti

A, jednu od njih nedavno je objavila mlađa ćerka Jelene Karleuše, uz emotikon slomljenog srca i ova emotivna fotografija je jasan pokazatelj koliko joj njena baka Divna nedostaje.

Mlađa ćerka Jelene Karleuše svet portal svet

Instagram

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images, Instagram, privatna arhiva