Atina Tošić
Svet

August 30, 2023 20:45

By

Posle Nike i Atina Tošić napravila promenu: Karleušina starija ćerka izgleda kao zvezda tinejdžerskih filmova FOTO

Atina Tošić ima savršen ukus za oblačenje 

Starija  Jelene Karleuše i Duška Tošića, preslatka Atina Tošić, od malih nogu plenila je pažnjom i svojoj neverovatnom harizmom.

Pročitajte Više nisu devojčice – Atina i Nika zablistale u novogodišnjim haljinama, a tek da vidite šminku i frizure FOTO

Atina Tošić

Ata images

 

Kako su godine prolazila, prelepa devojčica stasala je u lepoticu a sa odrastanjem došlo je i vreme za ulepšavanje.

Za razliku od Nike koja eksprimentiše raznim bojama i stilovima, preslatka Atina ostala je verna smeđoj boji ali je zapravo i ona svojevremeno uradila pramenove, a potom ju je “ispeglala” čime je ona dodatno dobila na dužini i lepoti.

Pročitajte Baš na današnji dan – Jelena Karleuša objavila fotografiju na kojoj je ista majka Divna (foto)

Atina Tošić

Savršen teen look rado je podelila sa pratiocima na Tik-toku… Istančan kus za kombinovanje opdevnih komada nasledila je od majke pa tako u ovom screenshot prilogu možemo videti da je Atina uklopila sve – od noktiju preko odeće do frizure.

 

S obzirom na to da su tinejdžerske godine vreme čestih promena nikoga nije začudilo što je uprkos tome što joj je ravna kosa divno stajala Karleušina mezimica nedavno ponovo poželela da nešto koriguje.

Stajling Atine Tošić ovoga puta fokisrain je na ljubičastu boju a ceo stajling sigurno smo da je i mama Jelene odobrila. Ovaj izgled dopao se njenim pratiocima koji su odmah počeli sa pozitivnim komentarima a nije isključeno da su devojčice Atininog uzrasta, kojima je ona uzor, pohrlile da je iskopiraju…

Pročitajte Suza suzu stiže – Atina Tošić zakoračila u svet odraslih, javnost je zapanjena: Karleuša shvatila da je kraj FOTO

Atina Tošić

 

Jelenina naslednica je popularna u društvu, gotovo isto kao što je to nekad bila i njena majka. Svi vole sa njom da se druže, najpre zbog njenog šarma ai i svedenosti koju malo devojčica danas poseduje.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images