Ćerke Jelene Karleuše
Svet

August 30, 2023 15:15

By

Nika Tošić ponovo eksperimentisala sa izgledom: Zar će ovakva da ide u školu

Nika Tošić, ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića uživala je tokom raspusta kao i sva deca njenih godina. I kao i većina tinejdžera neke momente sa letnjeg raspusta delila je sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Pročitajte Nika Tošić prati majku u stopu, Jelena je zaslužna – Tošić grize nokte zbog ovoga, za ćerku je želeo je samo jedno FOTO 

Nika Tošić

Tiktok printscreen

Pored toga, Jelenina mlađa naslednica je na TikToku često pokazivala i transformacije što se tiče izgleda. Tako smo imali priliku da je viđamo sa plavim pramenovima, sa posvetnljenom kosom… A, sad je ponovo objavila video koji je pokazao u nešto drugačijem svetlu.

Pročitajte Nika Tošić sve više liči na majku – Karleušina naslednica napravila spektakularnu promenu, sad je druga devojčica FOTO 

 

Nika Tošić

Instagram

Budući da je u dobu kada sve više vodi računa o ulepšavanju, ona je počela i da se šminka. Čini se da je preko noći od preslatke devojčice izrasla u pravu tinejdžerku koju sve više zanima moda, iako je do juče bila tatina devojčica, koju je jedino fudbal interesovao.

Pročitajte Dušku neće biti svejedno – Nika Tošić javno odabrala stranu kojoj će se prikloniti 

 

@frnotnika I bought the best mascara 😍 #tryingtobepretty #glowup #adrianalima #victoriasecret ♬ original sound – 🎧

Izgled Nike Tošić koji se sve ćešće komentariše u superlativu, ona je sada dodatno ulepšala maskarom u prvi plan ističući svoje krupne okice, a devojčice njenog uzrasta oduševljene malom, ali efektnom promenom, odmah su krenule sa pitanjima koju šminku koristi, piše Story.

 

IZVOR: STORY

FOTO: INSTAGRAM, TIKTOK