Instagram profil Duška Tošića svet portal svet
Svet

November 30, 2023 18:22

By

Vidi se da je Karleušina: Niku Tošić napali na društvenim mrežama, njen odgovor sve je šokirao

Ćerka Jelene Karleuše odgovorila hejterima koji joj prozivaju mamu

Mnoge osobe bez ikakvog povoda sebi daju za pravo da na društvenim mrežama o javnim ličnostima pišu sve i svašta. A, da zlo bude veće, takvi ne štede ni njihovu decu. Nika Tošić, ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića aktivna je na društvenoj mreži Tiktok, na kojoj je nedavno dobila komentar koji je isprovocirao da odgovori.

Ćerka Jelene Karleuše svet portal svet

TikTok

– Sve je super, donekle ti je lepa mama, ali ja sam se uvek pitala kako te nekad nije blam da ti se mama skine skoro gola na bini, a ti sutra da se pojaviš u školi – glasio je jedan od komentara. Iako nije neko ko ulazi u raspravu sa svojim pratiocima mlađa ćerka Jelene Karleuše ovaj put morala je da odgovori.

Pročitajte Ćerka Jelene Karleuše majci uputila pismo koje je dovelo do suza

– U školi me ljudi ne gledaju po tome ko mi je mama, nego kakva sam osoba. To je moj život – napisala je Nika, jasno stavljajući do znanja da je okružena osobama istim onakvim kakva je i ona.

Ćerka Jelene Karleuše svet portal svet

Instagram

Ćerka Jelene Karleuše odgovorila je veoma pristojno, ali je očigledno da poput svoje majke uvek ima spreman odgovor za one koji diraju nju ili njenu porodicu. Pop diva je inače nedavno govorila o svojim ćerkama ističući da su one veoma lepo vaspitane devojčice, ali da su upućene u sve

 

 

AUTOR: SVET

FOTO: INSTAGRAM, TIKTOK