Atina i Nika Tošić
Svet

September 1, 2022 15:18

By

Isfenirane, našminkane… Ovako izgledaju Atina i Nika prvi dan škole (foto)

Atina i Nika se fotografisale pred početak nove školske godine

Jelena Karleuša često sa svojim pratiocima na Instagramu deli trenutke iz svog privatnog života, a fotografije i snimci na kojima su njene ćerke Atina i Nika najviše privlače pažnju, pa je tako bilo i ovog puta.

Pročitajte: Žao mi je što ovo nije doživela… Jelena Karleuša prerano izgubila još jednog člana porodice 

Stajling Jelene Karleuše

Naslednice popularne pevačice i bivšeg fudbalera Duška Tošića danas su, naime morale da porane jer u pitanju je bitan datum, te su ranom zorom osvanule na Karleušinom nalogu sveže i orne za nove radne pobede.

Povratak u školu – napisala je Jelena kao opis “Insta story” fotke na kojoj njene mezimice poziraju vidno uzbuđene i u sportskim odevnim komadima koji i priliče devojčicama njihovog uzrasta koje se upravo vraćaju u školske klupe.

Pročitajte: Ništa se ne može sakriti – Otkriveno ko je muškarac koji je noću posećivao Jelenu Karleušu dok je Duško boravio u inostranstvu

Atina i Nika

Ono što je svima zapalo za oko jeste nova frizura, tačnije promena boje kose starije naslednice Atine koja se odlučila da kosu osveži tamnijim tonovima u skladu sa godišnjim dobom.Atina u stopu prati sve modne trendove i nesumnjivo će biti modna ikona poput mame, a veliki broj tinejdžerki već sada nalazi inspiraciju u ovoj smernoj, ali uvek modernoj i trendi devojčici.

Pročitajte: Jelena sa setom posmatrala ćerke – Atina i Nika prvi put bez Duška uradile jednu stvar 

Atina i Nika

Da je Jeleni Karleuši majčinstvo na prvom mesti pokazala je ovom jutarnjom objavom, a pop diva koja je potpuno posvećena vaspitanju i obrazovanju svojih ćerki jednom prilikom je opisala kako izgleda njen dan sa decom.

– Ustajem u pola sedam ujutru, one doručkuju, vozimo ih u školu. Kada se vrate, ručamo zajedno. Trudim se da radim sa njima domaće zadatke, da se podsetim onoga što sam radila u školi i u čemu sam bila dobra – istorija, biologija, engleski, srpski. Gledamo filmove, idemo na lepa mesta, putujemo… To je moja uloga kao majke – piše Story.

IZVOR: STORY

FOTO: INSTAGRAM