Stara kuća Jelene Karleuše
Svet

5 јуна, 2023 15:45

By

Nika Tošić sve više liči na majku: Karleušina naslednica napravila spektakularnu promenu, sad je druga devojčica FOTO

Nova frizura Nike Tošić oduševila javnost, sad je ista majka

Mlađa ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića, preslatka Nika, od malih nogu plenila je pažnjom i svojoj neverovatnom harizmom.

Pročitajte Nika Tošić nije jedina – Ćerka srpskog reprezentativca je takođe fudbalerka, i to najlepša 

Nova frizura Nike Tošić

Instagram

Kako su godine prolazila, prelepa devojčica stasala je u lepoticu a sa odrastanjem došlo je i vreme za ulepšavanje, pokazivala je duhovitost. S tim u vezi promenila se i frizura Nike Tošić.

Preslatka devojčica svoju prirodno tamno-braon kosu ofarbala je u plavo, zapravo uradila je pramenove, a potom ju je „ispeglala“ čime je ona dodatno dobila na dužini i lepoti. Niki je prelepo stajao novi look koji je rado delila sa pratiocima na Tik-toku, a i njena mama voli da se pohvali svojom mezimicom te su tako fotografije nove frizure preplavile mreže.

Pročitajte Dušku neće biti svejedno – Nika Tošić javno odabrala stranu kojoj će se prikloniti 

Nova frizura Nike Tošić

S obzirom na to da su tinejdžerske godine vreme čestih promena nikoga nije začudilo što je uprkos tome što joj je ravna kosa divno stajala Karleušina mlađa mezimica nedavno ponovo poželela da nešto koriguje.

Frizura Nike Tošić ovoga puta je uvijena figarom, čime je još jednom svaki plavi pramičak došao do izražaja. I ovaj izgled dopao se njenim pratiocima koji su odmah počeli sa pozitivnim komentarima a nije isključeno da su devojčice Nikinog uzrasta, kojima je ona uzor, pohrlile da je iskopiraju piše Story.

Pročitajte Teški trenuci ostavili trag na mladoj duši – Nika Tošić slomila srce Jeleni i Dušku 

Nova frizura Nike Tošić

 

Jelenina naslednica je popularna u društvu, gotovo isto kao njena starija sestra Atina, svi vole sa njom da se druže, najpre zbog njene malopre pomenute duhovitosti i šarma, a naposletku i zbog inovativnih ideja koje se tiču stajlinga, što je sada tinejdžerima vrlo važno.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: BLIC

FOTO: Instagram