Isaija Ražnatović krštenje svet portal svet
Svet

June 2, 2023 13:00

By

Ražnatovići uniformisani na Krstanovom krštenju: Bogdana šokirala izgledom FOTO

Krštenje Krstana Ražnatovića biće prikazano u “Ceca šouu”

Nova epizoda serijala “Ceca Show” biće prikazana večeras, a u njoj će gledaoci imati priliku da vide i ekskluzivne snimke sa krštenja Cecinog mlađeg unuka.

Pročitajte Prvi intervju – Bogdana konačno otkrila istinu o Veljku i njihovom braku, evo kakav je on zaista

Krštenje Krstana Ražnatovića

Blic TV printscreen

Krštenje Krstana Ražnatovića održano je u krugu porodice i najbližih prijatelja u Hramu Svetog Save, posle čega je usledio ručak u jednom beogradskom restoranu.

Pročitajte Veljko smislio ime i za trećeg sina – Ono je još lepše od prethodna dva, a evo kako bi se zvala ćerka kad bi je dobio 

Posebno interesantno bio je stajling cele porodice, jer su svi bili obučeni u belo. Ženski deo porodice plenio je elegancijom, a posebno se istakla Bogdana Ražnatović. Nekadašnja košarkašica nije ljubitelj eksponiranja u javnosti, što se njenom suprugu Veljku posebno dopada.

Pročitajte Ceca je sa sinom imala velike probleme – Izlazio je, pio, menjao devojke – Ovo je istina o životu Veljka Ražnatovića

Krštenje Krstana Ražnatovića

Blic TV printscreen

Bogdana se pre samo mesec i po dana drugi put porodila, ali to je nije sprečilo da zablista u uskoj beloj haljini koja je istakla njenu figuru. Izgleda da telo zaista pamti. Mnogi su primetili da joj majčinstvo prija, kao i da izgleda bolje nego ikad. Tokom krštenja sve vreme je stajala uz supruga i nije skidala osmeh sa lica, piše Hello!.

Pročitajte Veljko Ražnatović je prvak Srbije – Ceca, Anastasija i Bogdana izgledom zasenile i šampiona FOTO 

Krštenje Krstana Ražnatovića

Blic TV printscreen

Na proslavi su bile i Bogdanine sestre Nataša i Bojana, koja se, takođe, nedavno po drugi put porodila i dobila još jednog sina.

Krštenje Krstana Ražnatovića

Blic TV printscreen

IZVOR: HELLO!

FOTO: BLIC TV PRINTSCREEN, ATA IMAGES