Brak Veljka i Bogdane Ražnatović svet novine svet portal
Svet

January 12, 2023 16:00

By

Svima je čudno kako izgleda Bogdana Ražnatović: Ne liči na sebe, ne oblači se isto… FOTO

Trudnički stil Bogdane Ražnatović oduševio, toliko je lepa

Porodica Ražnatović uskoro će postati bogatija za još jednog člana. prelepa Bogdana Ražnatović, supruga Veljka Ražnatovića već je u petom mesecu trudnoće i za nekoliko meseci na svet će doneti dečaka kome su oni odlučili da nadenu ime Krstan.

Pročitajte: Žele mir – Veljko i Bogdana kupuju stan u Beogradu a šta Ceca kaže na to

Foto: Rajko Ristić

Kako se retko eksponira u javnosti, svako njeno pojavljivanje kao i fotografija koja osvane na društvenim mrežama prava je poslastica za pripadnike sedme stile i svi komentarišu njen izgled u već poodmakloj trudnoći kao i trudnički stil Bogdane Ražnatović.

Rajko Ristić

Bogdana svoje vreme najviše voli da provodi u krugu porodice, a javni život po svemu sudeći nju preterano ne zanima, pa upravo iz tog razloga mnogima je interesantna tema da li je Bogdana sada nabacila koji kilogram, koje odevne kombinacije bira u blagoslovenom stanju i da li je i dalje atraktivna kao do sada.

Budući da joj je profil na “Instagramu” zaključan, ona svoje objave deli sa malim brojem prijatelja, a najnovija fotografija svedoči njenom savršenom izgledu kao i stilu od kojeg ni u trudnoći ne odstupa.

Pročitajte: Stomak do zuba – Bogdana Ražnatović blista kod svekrve na slavi, njena trudnička haljina je san snova (FOTO)

Foto: Instagram Printscreen

Za popodnevne aktivnosti, šoping i šetnju sa svojim najvoljenijima, suprugom Veljkom i sinom Željkom, Bogdana je ponela udobnu, ali istovremeno efektnu modnu kombinaciju. Odlučila se za crne farmerke i savršeni zimski kaputić u aktuelnoj senf nijansi interesantnog kroja ispod kog se nazirao njen trudnički stomak.

Stil Bogdane Ražnatović kao i gotovo uvek do sada, naišao je na salvu pohvalnih reči i svi se slažu da joj izabrana odevna kombinacija odlično pristaje, te da joj drugo stanje i te kako prija, piše Story.

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: Rajko Ristić