Sin Veljka Ražnatovića svet portal
Svet

October 22, 2022 11:19

By

Veljko Ražnatović zamalo izgubio glavu u saobraćajnoj nesreći: Više ne oseća jedan deo tela

Saobraćajna nesreća Veljku Ražnatoviću zamalo uništila život

Život porodice Ražnatović oduvek je bio izložen očima javnosti, međutim, postoje neke stvari koje ljudi nisu znali o njima. Jedna od njih je i to da je, kada je imao četrnaest godina, saobraćajna nesreća umalo uništila život Cecinom sinu.

Pročitajte: Žena je milion, ali majka je samo jedna – Ovako je Veljko Ražnatović rasplakao Cecu 

– Pao sam sa motora na Kipru pre nego što sam krenuo u školu. Prvih šest meseci škole bio sam invalid, samo sam gledao kako ću ruku aktivirati. Imao sam 80 metalnih heftalica na ramenu – ispričao je Veljko pokazujući ruku koju je tad povredio.

Ističe da ne zna kako je preživeo tu nesreću.

– Kum i ja smo pali sa motora, mene je udario “Land Rover” u glavu, branik me je isekao i napravio ozbiljan rez 2 milimetra od glavne vene. Čudo je da sam ostao živ, imao sam tad 14 i po godina – kaže Veljko.

Pročitajte: Ceca je sa sinom imala velike probleme – Izlazio je, pio, menjao devojke – Ovo je istina o životu Veljka Ražnatovića 

Ata images

Povrede koje je zadobio su najblaže rečeno, jezive.

– Otpao mi je deo uva, pa su ga zašili nazad. Ni dan danas ne osećam taj deo uva. Bio sam u nesvesti, sećam se samo da sam se probudio u lokvi krvi na podu. Počeo sam ubrzo da gubim svest u hitnoj, sledećeg što se sećam je da sam se probudio operisan – ispričao je Veljko u novoj epizodi programa “Ceca šou”.

Anastasija preuzela Cecinu ulogu

Ni Anastasiji u tom periodu nije bilo lako. Iako je mlađa od njega, preuzela je odgovornost na sebe da mu bude “majčinska figura”.

– Ja sam na Kipru imala i ulogu Veljkove mame, pošto sam ja bila ta koja je bila zadužena da ga budim ujutru u 5 i 30. Svako ko poznaje Veljka, zna da je lakše na mesec otići nego njega probuditi. To mi je bilo jako mučno svako jutro – ispričala je Anastasija.

Pročitajte: Izgubila je bebu – Vest potresla dom Ražnatovića, sve se odigralo pre mesec dana 

Instagram

Ipak, Ražnatovićeva je zahvalna na tom iskustvu.

– Sve to me je naučilo disciplini i drago mi je što sam imala to iskustvo, jer sam svašta nešto naučila što možda ne bih da sam ostala ovde – zaključila je Anastasija.

IZVOR: BLIC

FOTO: RAJKO RISTIĆ, INSTAGRAM