Bogdana Ražnatović
Svet

December 30, 2022 15:58

By

Prvi intervju: Bogdana konačno otkrila istinu o Veljku i njihovom braku, evo kakav je on zaista

Bogdana Ražnatović dala svoj prvi intervju

U 13. epizodi “Ceca show” koja se emituje na Blic televiziji od 22h na MTS kanalu 115, gledaoci će po prvi put čuti sve detalje iz života Bogdane Ražnatović.

Iako se Bogdana Ražnatović nikada ne eksponira u javnosti, u novoj, 13. epizodi “Ceca show” otkriva sve o njenom braku sa Veljkom, sinu Željku, trudnoći i profesionalnoj košarkaškoj karijeri.

Pročitajte: Sve pre Bogdane bile su nevažne – Veljko otvorio dušu

Promo

Upoznavanje sa Veljkom, kako Bogdana kaže, prošlo je vrlo interesantno.

– Upoznavanje sa Veljkom bilo je jedinstveno od samog početka što je dovelo do neverovatne povezanosti i na kraju do toga da stvorimo neverovatnu ljubav i porodicu koja je za nas veliki blagoslov. Počelo je tako što sam ga odbila, jer sam znala kakav je. To je kod njega probudilo samo veću želju za mnom, kasnije je to preraslo u veliku ljubav – priča Bogdana.

Ističe da je kod Veljka ništa ne nervira i da njihova ljubav ne jenjava.

– Svog muža najviše volim i ništa mi ne smeta. Veljko je pažljiv, ljubavan, nežan i zaista sve kod njega volim. Živim jedan jako lep i miran život, ostvarila sam se kao supruga i majka – kaže Bogdana Ražnatović.

O sinu Željku i trudnoći

Bogdana otkriva na koga je njihov sin Željko karakterno i po čemu se razlikuju njena prva i druga trudnoća.

– Željko je tvrdoglav na mene, a fizički liči na tatu. Uskoro stiže beba, razlika između prve i druge trudnoće je u tome što mi je sada lakše. Upućena sam u to šta me čeka, ali druga beba je mnogo nemirnija od Željka – ispričala je Bogdana.

Pročitajte: Veljko pokazao kako Bogdana izgleda u trudnoći – Njegove reči će vas potpuno raznežiti

Bogdana Ražnatović se godinama igrala za košarkašku reprezentaciju Srbije, ali je zbog povreda morala da napusti sport.

– Mislim da mi je košarka donela dosta toga lepog i mnogo čemu me je naučila. Morala sam prestanem da treniram profesionalno košarku jer sam imala dve teške povrede. Ponosna sam na to što sam ostvarila sa timom, ali i samostalno kao deo srpske reprezentacije. Ne mogu da kažem da mi nedostaje jer sada imam neki drugi način života u kom sam se pronašla – ispričala je Bogdana.

Pročitajte: Veljko smislio ime i za trećeg sina – Ono je još lepše od prethodna dva, a evo kako bi se zvala ćerka kad bi je dobio 

Promo

Dotakla se i teme pojavljivanja u javnosti.

– Moja želja da se ne pojavljujem pred kamerama proističe iz toga jer nisam odrasla u tom okruženju. Nemam nikakvo iskustvo u tome i za mene je to nešto novo. Ne opterećujem se javnim eksponiranjem – kaže Bogdana Ražnatović.

Ne propustite novu, dvanaestu epizodu serijala “Ceca show” u petak 23. decembra od 22h na Blic televiziji (mts platforma, Iris TV, kanal 115) jer vas čega mnogo iznenađenja.

Ukoliko propustite da pogledate novu epizodu “Ceca show”, reprizu možete pogledati u subotu, 24. decembra u 8:30h i 17h.

IZVOR: PROMO

FOTO: PROMO