Ceca Ražnatović o deci i izgledu
Svet

February 22, 2024 22:15

By

Veljko progovorio o ocu, pa izgovorio reči kojima je Cecu za srce ujeo

Tuga Veljka Ražnatovića za ocem ne prolazi

Bokser Veljko Ražnatović nedavno je u Banjaluci izvojevao još jednu pobedu u nizu. Kako je jednom priliko priznao, kad god ulazi u bokserski ring on zamisli da ga gleda otac i to mu daje snagu i motivaciju, te nije ni čudo da nikada do sada nije poražen. Tuga Veljka Ražnatovića za ocem očigledno ne prolazi, jer mu je on uvek i u svemu bio i ostao uzor.

Tuga Veljka Ražnatovića svet portal svet

Ata images

S obzirom na to da je proteklih godina dosta promenio svoj život, posvetio se porodici i sportu, na pitanje ko može da ga savetuje, Ražnatović je rekao da mogu samo dva čoveka.

– Može moj duhovnik, može jedan prijatelj mog tate kojeg ja i dan danas gledam kao očinsku figuru – rekao je Veljko koji i dalje čuva uspomenu na oca Željka.

Pročitajte Obmana za obmanom, iz ove perspektive sve je laž – Otkriveno ko su zapravo Aca Ilić i Biljana Jevtić

Iako je rođen i odrastao u Beogradu, sa suprugom Bogdanom i sinovima Željkom i Krstanom živi u Titelu. O rodnom gradu više nema lepih reči jer tvrdi da se sve promenilo.

– Da nemam tu očevu kuću, bez razmišljanja se nikad više ne bih vratio u Beograd – rekao je Veljko za Informerov podkast.

Tuga Veljka Ražnatovića svet portal svet

Ata images

– U celoj kući su stvari koje su od njega ostale, mi to sve čuvamo kao uspomenu, neke čak i garniture. Ja čak čuvam i neke njegove parfeme – rekao je Veljko.

Pročitajte Veljko slomljen zbog smrti mlađeg brata, ovo mu je poručio 

Pored toga što je veoma uspešan bokser, Veljko je i vrlo posvećen tata koji će uskoro dobiti i trećeg sina. Ipak, par ne krije da priželjkuje i ćerkicu.

– Bogdana će sada treći put ići na carski rez i mi onda možemo da imamo još jedno dete – rekao je Veljko.

Tuga Veljka Ražnatovića svet portal svet

Instagram

Poznati bokser vezan je za sestru Anastasiju, ali kaže da mu ne nedostaje jer su svakodnevno u kontaktu i smatra da je njen život s fudbalerom Nemanjom Gudeljom u Sevilji, savršen.
– Jako sam zadovoljan njenim izborom, muž joj je legenda i mnogo joj je bolje tamo nego što bi joj bilo s nama – priznao je Ražnatović.

AUTOR: SVET

IZVOR: TELEGRAF

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM