Izgled Danijele Rodić svet novine svet portal
Svet

April 6, 2024 22:00

By

Danijela Rodić se prepolovila, a lice dovela do perfekcije: Sada izgleda mlađe od ćerki FOTO

Izgled Danijele Rodić zapanjio nikad bolje nije izgledala

Povodom trideset trećeg rođendana Nataše Rodić, porodica, ali ženski deo sastao se na večeri kako bi obeležile ovaj dan. Tu je naravno bila i Bogdana, ali ono što je sve iznenadilo jeste izgled Danijele Rodić.

Izgled Danijele Rodić svet novine svet portal

M.M./ATAImages

Izgled Danijele Rodić oduševio – Lepotica kakvu davno videli nismo

Budući da je žena iz naroda, vredna i bavi se porodičnim biznisom, uvreženo je mišljenje da upravo te žene nemaju vremena za sebe – doterivanje, tretmane… Izgled Danijele Rodić otkrio je suprotno. I pored ogromnih obaveza, ona se tokom godina otkako su joj ćerke postale poznate, pogotovu Bogdana, baš podvrgla ulepšavanju, a zbog ovog pojavljivanja, trudna Bogdana, koja očekuje treće dete, potpuno je pala u senku.

Pročitajte Melina o Džinoviću, iskreno i okrutno – Harisova bivša umire od sramote zbog svega što se dešava

Čini se da Danijela Rodić trenutno izgleda mlađe od svojih naslednica i verujemo da su one na to izuzetno ponosne.

Izgled Danijele Rodić svet novine svet portal

Instagram

Podsećanja radi, Bogdana Ražnatović uskoro očekuje i dolazak trećeg sina te verujemo da će cela porodica kad dodje vreme za to organizovati pravu feštu i sastati se ovim povodom.

U novembru prošle godine, Veljko Ražnatović je sve iznenadio objavom na Instagramu kada je objavio fotgorafiju sinova Željka i Krstana uz koju je napisao da će dobiti brata i da će se zvati Ilijan.

Pročitajte Veljkovi tast i tašta imaju najveću i najlepšu kuću u Titelu – Posle renoviranja izgleda kao iz bajke (foto)

Bogdanina mama Danijela je jednom prilikom izjavila da uživa u ulozi bake i da želi što više unučića.

“Volela bih da svaka moja ćerka ima po troje dece! Bogdana ima divnog sina Željka, prošle nedelje Bojana je rodila Zorana i sigurna sam da se neće zaustaviti na jednom detetu. Isto očekujem i od ćerke Nataše, koja još nije udata. Dakle, želim da imam devetoro unučadi”, rekla je Danijela Rodić i dodala da nije ni slutila da će joj prije biti popularne pevačice:

“Ni sanjala nisam da ću se oroditi sa Cecom i Gocom. To je sve sudbina, niko nije tako planirao” rekla je ona i istakla da je bliska sa obe prije.

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images, Instagram