Sestre Rodić
Svet

September 26, 2023 10:30

By

Prizor koji topi i najtvrđa srca: Sestre Rodić pokazale kako sa decom i majkom uživaju na odmoru (foto)

Sestre Rodić pokazale kako uživaju njihovi sinovi

Sestre Rodić, Bogdana, Bojana i Nataša, u žižu javnosti dospele sa kada je najmlađa mezimica Danijele i Bogdana iz Titela postala snajka Cece Ražnatović. Nedugo potom Bojana se udala za Mirka Šijana, dok su Natašu povezivali sa sinom Zlate Petrović.

Sestre Rodić

Instagram

Pored toga što se govorilo i pisalo o njihovom ljubavnom životu, za sestre Rodić se uvek isticalo da su veoma skrome i vredne devojke. A, sve je naročito oduševljavala njihova međusobna povezanost.

Pročitajte Gori Instagram – Sestre Rodić izdominirale, ne zna se koja je lepša

Koliko su povezane svedoče i njihove zajedničke fotografije koje često osvanu na društvenim mrežama. A svoju ljubav Bogdana i Bojana prenele su i na svoje sinove Željka i Zorana.

Sestre Rodić

Instagram

One su, i ove, kao i prethodnih godina zajedno otputovale na odmor, a društvo im kao i uvek pravi njihova majka Danijela, koja uživa kada je u društvu unuka. Bojana je podelila nekoliko fotografija sa porodičnog odmora.

Pročitajte Na ovakvom luksuzu bi im i Ceca pozavidela – Porodica Rodić od obične kuće napravila luksuzni dvorac

Pored toga što su svi komentarisali lepotu sestara, sve je naročito oduševila slika na kojoj Zoran i Željko zajedno spavaju, a toliko liče, da se čak ni ne razlikuje ko je mali Šijan, a ko mali Ražnatović.

Sestre Rodić

Instagram

 

 

AUTOR: SVET

FOTO: INSTAGRAM