Kuća porodice Rodić svet portal svet tbolid svet
Svet

May 11, 2023 09:14

By

Na ovakvom luksuzu bi im i Ceca pozavidela: Porodica Rodić od obične kuće napravila luksuzni dvorac FOTO

Kuća sestara Rodić najlepša je i najveća u Titelu

Porodica Rodić iz Titela došla je u žižu javnosti kada se njihova najmlađa ćerka Bogdana udala za Veljka Ražnatovića. Nešto kasnije i Bojana je stupila u vezu, a potom i brak, sa sinom Goce Božinovske, pa je interesovanje medija za njih postalo još veće.

Pročitajte Cecina prija je mislila da su joj zetovi savršeni, ali ono što joj je priredio Mirko Šijan potpuno je šokiralo

Kuća sestara Rodić

Ata images

Danijela i Bogdan Rodić važe za vredne, skromne i čestite ljude, tako su vaspitali i svoje tri ćerke – Natašu, Bojanu i Bogdanu, pa ne čudi što u svom mestu važe za porodica za primer. Oduvek su se bavili poljoprivredom i uzgojem pilića, koji se mogu naći na nekoliko pijaca – što u Beogradu, što u Vojvodini, a zarađeni novac ulagali su u porodičnu firmu i kuću.

Pročitajte Koliko je lep dečak – Danijela Rodić otkrila kako izgleda Krstan i svi su iznenađeni FOTO 

Kuća sestara Rodić

Blic TV printscreen

U Titelu su izgradili višespratnicu za koju mnogi kažu da je najlepša i najveća u tom mestu. Kuća sestara Rodić ističe se belom fasadom, dok dvorište okružuje betonska ograda i kapija od kovanog gvožđa. Unutrašnjost njihovog doma odiše luksuzom koji je vidljiv na svakom koraku – od mermernih podova do skupocenih kristalnih lustera.

Pročitajte Majka Bogdane Ražnatović više ne liči na sebe – Gubitak kilograma, promena frizure i moderna garderoba učinili je drugom ženom

Kuća sestara Rodić

Blic TV printscreen

Kuhinja i trpezarija spojene su u jednu veliku prostoriju. U prvom planu su ugradni elementi u beloj boji, masivan trpezarijski sto i tapacirane zlatne stolice, piše Hello!.

Pročitajte Slavlje u domu Rodića – Posle tužnog Đurđevdana Cecini prijatelji i snajka imaju razlog za radost 

Kuća sestara Rodić

Zahvaljujući ćerkama Bogdani i Bojani, njihovi roditelji dobili su četiri unuka, a ponosni baba i deda obezbedili su im pravi dečji vozni park, pa mališani mogu da uživaju vozeći oko kuće automobilčiće na akumulator ili bicikle.

Kuća sestara Rodić

IZVOR: HELLO!

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES, BLIC TV PRINTSCREEN