Izgled Nataše Rodić
Svet

November 24, 2023 19:30

By

Samo Bogdane nema: Cela porodica na okupu, Nataša Rodić se od bucke pretvorila u holivudsku lepoticu

Izgled Nataše Rodić zapanjio

Izgled Nataše Rodić na porodičnom okupljanju oduševio je sve, budući da je liniju srednja Rodićeva naslednica dovela do savršenstva. Porodica se sastala, čini se, nekim lepim povodom ali ono što su svi primetili jeste da na zajedničkoj fotografiji nema Bogdane Ražnatović.

Izgled Nataše Rodić

Instagram

Izgled Nataše Rodić fascinirao na porodičnom okupljanju

Još uvek nije poznato kojim povodom se okupila porodica Rodić, Bogdan, Danijela, Nataša i Bojana budući da Bogdane Ražnatović ovog puta nije bilo u kadru. Ono što je na trenutak skrenulo temu s lepote Nataše Rodić, jeste supruga Veljka Ražnatovića o kojoj je pre nekoliko dana odjeknula vest da je ponovo u drugom stanju. Izgled Nataše Rodić vrlo brzo se vratio u temu komentara na socijalnim mrežama…

Izgled Nataše Rodić

Instagram

Izgled Nataše Rodić šokirao pratioce, niko nije primetio da Bogdane nema

Ipak, u komentarima ređali su se komplimenti na izgled Nataše Rodić. Lavina šokiranih fanova ispitivala je mladu Rodićevu kako je uspela toliko da smrša budući da je svi pamte kao malo krupniju što joj je, takođe, veoma leo stajalo jer ima prave ženske obline.

Pročitajte Nataša Rodić ipak pala na ŠARM sina Zlate Petrović! Detalj ih otkrio 

Nataša se još uvek nije oglasila povodom ovih pitanja ali da je uspela u svojoj misi i liniju dovede do savršentva, definitvno jeste jedno od najkomentarisanijih vesti danas.

Izgled Nataše Rodić

Instagram

Podsećanja radi, Veljko i Bogdana Ražnatović čekaju trećeg sina, to je jedna od vesti koje ovih dana najviše okupiraju medije i javnost. Naslednik Cece Ražnatović beskrajno je srećan što će ponovo postati otac, jer je uvek isticao da želi veliku porodicu sa bar petoro dece.

Izgled Nataše Rodić

Ivan Vučičević

Još dok je Bogdana bila trudna sa drugim sinom odabrali su mi ime – Krstan. Odluku nije promenio kada je dečak došao na svet. Tada je ispliala informacija da beba Veljka i Bogdane več ima spremno ime. I to je otkrio sam Veljko.

Pročitajte Veljko Ražnatović doživeo neviđenu transformaciju, ni Bogdana ga neće prepoznati

– Da, naravno da će biti Krstan! Što bih menjao? Ako bude i treći sin, zvaće se Lazar. Biće sve srpska imena. Kome se ne sviđa neka promeni kanal.

Izgled Nataše Rodić

Rajko Ristić

No, izgleda da su se predomislili i odustali od LazaraBeba koju Veljko i Bogdana čekaju zvaće se – Ilijan, ekskluzivno saznaje HELLO!. Retko i neobično ime, koje se obično čuje u ženskoj varijanti Ilijana.

Pročitajte Najlepše vesti stižu iz porodice Ražnatović – Bogdana u naručju drži tek rođenu bebu FOTO

Beba Veljka i Bogdane imaće snažno ime, sa više značenja…  Izvorno, na hebrejskom, glasi „Elijahu” i znači „Bog je moj Jahve”. Ilija je bio izraelski prorok iz 9. veka pre nove ere, koji se prema predanju jedini živ uzneo u nebo. Pominje se i u Talmudu, Bibliji, Kuranu. Bog je, kako se pominje u svetim knjigama, učinio mnoga čuda kroz Iliju, uključujući vaskrsenje i spuštanje vatre s neba.

Izgled Nataše Rodić

Bojan Vuković

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images