Trudnoća Bogdane Ražnatović
Svet

November 20, 2023 19:15

By

Hvala ti Bože za sve što si mi grešnom podario… Prvo oglašavanje porodice Ražnatović nakon vesti o trećem sinu

Trudnoća Bogdane Ražnatović ponovo donela neopisivu radost

Veljko Ražnatović, sin Svetlane Cece Ražnatović, objavio je na svom Instagram profilu da sa suprugom Bogdanom čeka trećeg sina. Pored Željka i Krstana otkriveno je kako će se zvati treći sin. Trudnoća Bogdane Ražnatović nakon samo nekoliko meseci od rođenja drugog sina pravi je povod za sreću.

Sin Cece Ražnatović

Trudnoća Bogdane Ražnatović – Ponovo sin

Veljko Ražnatović presrećan je što će ponovo postati tata a koliko je ushićen govori i činjenica da je uspešni bokser objavio rezultat prenatalnog testa, u opisu kojeg je poručio:

Pročitajte Veljko Ražnatović doživeo neviđenu transformaciju, ni Bogdana ga neće prepoznati

– Slava Bogu! Hvala ti, Gospode, za sve što si mi grešnom podario. Slava ocu i sinu i Svetome Duhu! Bogdana, kraljice života moga – napisao je Veljko obraćajući se svojoj voljenoj supruzi.

Bogdana nije ostala imuna na ove reči, te mu je u komentaru poručila “Volim te“. On joj je odgovorio “Bogdanaaa”, uz emotikone srca.

Trudnoća Bogdane Ražnatović Veljko doživljava kao blagoslov

Podsetimo, Veljko Ražnatović ranije je otkrio da ne krije da bi voleo da njegovi naslednici krenu njegovim koracima i postanu sportisti. Ističe da je to jedan od najlepših osećaja ali takođe otvoreno govori da bi voleo da ih skloni od javnog života.

– To je najlepše što možeš da budeš, sportista. Što dalje od javnog sveta, odrastanje pored kamere nikako. To je prokletstvo jedno! Niko sa mnom nije živeo pet minuta, niti zna moj dan – kazao nam je nedavno, pa dodao:

Pročitajte Bogdana i Veljko čekaju trećeg sina – Ražnatović otkrio kako će se zvati njihov naslednik (foto)

– Dobijam veliku osudu ljudi šta god da sam radio i mislim da im to ne treba i mislim da će im mnogo kvalitetniji život biti ako im se svaka greška u mladosti ne preuveliča. Ne vidim ih tu, sve bih radio u svojoj moći da ih sklonim.

AUTOR: SVET

FOTO: Bojan Vuković