Biznis Nataše Rodić svet novine svet portal
Star

October 18, 2021 10:12

By

Nataša Rodić ipak pala na ŠARM sina Zlate Petrović! Detalj ih otkrio?

Nataša Rodić ipak nije odolela šarmu Jovana Pejića, sina Zlate Petrović i Zorana Pejića Peje. O njihovoj navodnoj vezi se naširoko pisalo, ali bez konkretnih potvrda, novi detlja bacio je svetlo da između najstarije Rodićke i mladog Pejića ipak nčeg ima.

Nataša Rodić ipak pala na ŠARM!

Iako su njih dvoje su u više navrata istakli da su samo prijatelji, ali je poslednja Natašina objava na društvenim mrežama ponovo podgrejala priče. Rodićeva je obelodanila da je u emotivnoj vezi, tako što je zabeležila detalje romantične večere sa osobom čiji identitet nije želela da otkriva, dok je ceo ovaj prizor ispratila emotikonima koji izražavaju ljubav, piše Kurir. Jedini detalj koji je moguće videti na ovom videou, je sat koji nepoznati mladić nosi, a reč je o modelu koji nosi upravo mladi Pejić.

Na njegovim poslednjim objavama na Instagramu je moguće videti istovetan sat, a da li se on nalazi na Natašinoj objavi ili ne, vreme će pokazati.

Inače, kako se pisalo, Zlata nije oduševljena time što se njenom sinu dopada najstarija sestra Rodić, upravo zbog razlike u godinama.

Ne verujem da bi Zlata imala nešto protiv Nataše i Rodića. Ona uvek podržava ljubav. I ona i ja smo imali mlađe i starije, tako da ne bi bilo pametno da bilo šta poručujemo našem sinu. – izjavio je jednom prilikom Peja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jovan Pejic PEJA (@pejic_jovan)

Međuti, tata Peja nema ništa protiv da mu sin bude mlađi od devojke.

Najiskrenije ću reći, mene niko od mojih roditelja nije pitao šta treba da mislim o ljubavnom izboru. Ne mešam se u to. Familija Rodić i mama njihova Danijela je prelepa žena i prava dama, a ujedno i veliki radnik. Dobio sam poklon od nje, poslala mi je kilogram mesa i uz to je prija je poručila: „Nikad se ne zna možda postanemo prijatelji“. Navijam za svaku ljubav, ko god da se voli, Nataša je dobrodošla u naš dom. Nisam od onih očeva koji će da pametuje, da moj sin dođe i da kaže „ja sam sa 20 godina starijom ženom“, uvek ću ga podržati – rekao je nedavno Peja, prenosi Kurir.

FOTO: INSTAGRAM PRINTSCREEN