zlata petrovic
Svet

4 Oktobra, 2021 13:16

Zlata Petrović ŽIVELA u BEDI sa miševima, a sada ima STANOVE i POZLAĆEN nameštaj! Pogledajte raskoš u kom uživa!

Zlata Petrović živi kao kraljica! Ima nekoliko nekretnina, duplex u Mirijevu je raskošno opremljen, prostran i pruža joj svu udobnost i što je najvažnije, ne duguje ga nikome – sve što ima sama je zaradila i stekla.

Zlata Petrović ŽIVELA u BEDI sa miševima!

Ali, život  je nije mazio.

zlata petrovic dnevna

Majka je pevala, očuh svirao, dešavalo se da jedan dan imamo džak para, a sutra nemamo šta da jedemo… Udala sam se u 16. godini za čoveka koga nisam volela. Završila sam osmi razred, trebalo je da idem dalje na školovanje, međutim, to se nije dogodilo. Tako je tada bilo… Ako ne ideš u školu, udaju te. Iako je u toj porodici sve bilo divno, ja ga nisam volela i pobegla sam – priznala je jednom prilikom Zlata.

zlata petrovic Trpezarija

Mučila se i posle, stanovala u bednoj kućici sa miševima, ali ni od koga nije htela pomoć. Imala je dva muža Hasana Dudića i Zorana Pejića Peju, ali sve što danas ima zaradila je sama. Sada živi po svom, ali se ne razbacuje:

zlata petrovic Fotelja sa ikonom

Nekada sam živela mnogo teško. U detinjstvu nisam imala puno, tako da znam vrednost novca i umem da ga cenim. Kupujem na akcijama jer skromno živim uprkos tome što zarađujem više nego polovina Srba. Što bih kupila prašak koji košta 2.500 dinara dok je redovna cena, a ne kada ga spuste na 1.000 dinara?! Pratim akcije i na taj način dosta uštedim jer znam šta znači nemati – priznala je Zlata.

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ