Star

8 Septembra, 2021 19:00

Zlata Petrović odbrusila: „Šta sam radila sa Sašom je MOJA STVAR! Niko nam ništa ne može!”

Samo za Star Zlata Petrović otkriva šta se sve dešava kod njene drugarice Goce Božinovske, zašto Ceca nije bila na proslavi kad se rodio sin Mirka Šijana, ali i zašto je odbila poziv Zorice Marković da peva u njenoj novoj kafani.

Zlata Petrović otkrila sve detalje!

-Imala sam ugovorene svadbe i punoletstva još od prošle godine koji su bili pomereni i sada je to gotovo. Sezona je za mene završena. Nije mi bilo baš lako po velikoj vrućini ispod šatre, a i izašla sam malo iz koloseka jer dugo nisam pevala. Prva tezga posle ove korone mi je baš teško pala, pa su mi muzičari tražili reči nekih pesama, tako sam se snalazila. Kako sam se nadala, dobro sam se udala – kaže Zlata na početku razgovora.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zlata Petrovic (@zlataa_petrovic)

Šta ti je najteže palo?

-Pa traže ovi mlađi neke modernije i novije pesme, ali ja to ne pevam, pa onda uskoči neki drugi pevač, jer to su veselja gde su angažovani i mlađi i stariji pevači u kombinaciji da bi potrefili svačiji ukus. Ja pevam pesme Šabana Šaulića, Ane Bekute, Snežane Đurišić, Ljube Aličića

Jesi li razmišljala da otvoriš kafanu gde bi nastupale tvoje kolege?

-Ma ne. Nije to za mene. Da sam htela, otvorila bih kada sam imala 20 godina, kad sam bila u punoj snazi. Sada želim da se odmaram, dosta sam radila. Ugostiteljstvo je jako težak posao, ima puno odricanja, pa pre bih išla da uradim jedan nastup. Kafana oduzima mnogo energije, to je svaka noć do jutra, pa pijani ljudi, ma beži.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zorica Marković (@zoricamarkovic_official)

Zorica Marković je ponovo otvorila kafanu, jel te zvala?

-Zoka je moja lutka, zvala me je na otvaranje, ali ja nisam mogla da dođem. Zove me Zoka stalno. Ona nekako to može i voli, dok ja nisam za to spremna, treba imati snage za kafanu. Super je što je Zorica to otvorila, jer u gradu nemaš baš mesta sa takvom vrstom žive muzike, sad bar imamo gde da odemo kada poželimo.

Jel se naljutila Zorica na tebe?

-Ma ne, ja ne nastupam u Beogradu, to je moj stav, jer imam puno prijatelja koji drže splavove i kafiće i uvek bi se neko naljutio. Zorica me zove od kada je počela sa otvaranjem kafana i restorana. Nema tu sujete i ljubomore, Zorica zove, jer je normalna žena. Ona je starog kova, pa ko meni može da uzme moj glas koji sam od boga dobila. Zorica i ja smo prvenstveno drugari i prijatelji, pa onda kolege. Mnogo se volimo.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Goca Bozinovska (@gocabozinovska)

Jesi li išla na babine kod unuka Goce Božinovske?

-Ja sam zvala Gocu i pitala je da li treba da čekamo da prođe 40 dana ili mogu sa sinom Jovanom da dođem. Moja Goca kaže kakvo čekanje, pa mi smo ko rod rođeni, dolazite odmah! Tog dana je Bojana išla da skida konce. Moja Goca uživa, samo sedi pored kreveca i gleda u bebu i tepa mu. Bile smo ko dve lude babe iznad njega, a on sluša šta mu pričamo, ko lutka je sa crnom dugom kosom.

Šta si poklonila malom Šijanu?

-E pa sad, mnogo me pitate. Sve je bilo od srca, jer je to moja druga porodica. Novac i ostale stvari Goca i ja nikada nismo gledale, a to što sam poklonila je od srca i oni to znaju.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Natasa Rodic (@miss.rodic)

Tvog sina Jovana i dalje spajaju sa Natašom Rodić?

-Pa neka spajaju. Ja to čitam, pa se čujem sa Natašom i smejemo se. Ona mi kaže da su navikli na takve tračeve i da se ne obazire. Devojka nije iskompleksirana, normalna je u glavi i od posla nema vremena kao ni moj Jovan da se bakće tračevima po gradu. Mom sinu ne smeta sve to, iako on nije deo estrade. Nikada nismo polemisali o njegovoj devojci i sa kim je i šta je.

Peja se već pohvalio da je dobio pile na poklon od Rodića?

-Pa neka je, to je baš lepo od njih, to pokazuje koliko su ljudi fini. Oni su naši prijatelji samim tim što su Gocini prijatelji. Nataša je jedna lutka i normalno je da se moj Jovan i ona viđaju kod Goce. Pa Rodići su nama postali bukvalno familija.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели C E C A (@cecaraznatovic)

Jel ti Goca rekla zašto Ceca Ražnatović nije došla na proslavu kod nje?

-Ja se mnogo ljutim kad me neko pita za moju Gocu, to je pitanje za njih dve, ne za mene. Goca i Ceca su normalne i zdrave žene, ko se sa kim svađao ja ne znam.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zvezde Granda (@zvezdegranda)

Nego, jel ljut Saša Popović na tebe što si rekla da je voleo kad ga šamaraš?

-Ma kako da ne, sve sam momke i muževe poubijala. Ja sam rekla da kada se u vezi ili braku posvađam možda jedno drugom kažemo nešto ružno i što ne mislimo, a budalaština je da smo se šamarali. Ja u ljubavi nikada nisam bila mirna, volela sam da se raspravljam, ali to nije nikad bila tuča. Šta god da sam radila to je samo naša stvar!

Jel te zvao Popović, niste se čuli?

-Da li ja po vama pripadam tom filmu gde se tuku i šamaraju. Popeli ste se svi tom Saši na glavi, ali ne možete nam ništa.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ