Svet

August 20, 2021 21:00

By

Ana Bekuta zgrožena Đanijevim POSTUPKOM! „Daleko bilo da tako nešto URADIM”

Nakon što je na društvenim mrežama osvanuo snimak sa jednog veselja na kojem Đani bez ikakvog gađenja pije alkohol iz cipele domaćina, oglasila se i Ana Bekuta koja je zgrožena postupkom mlađeg kolege.

Ana Bekuta zgrožena!

Naime, Bekuta se na samom početku osvrnula na novi biznis koleginice Violete Viki Miljković, a potom je prokomentarisala Đanijev snimak koji je pre nekoliko dana napravio potpuni haos na društvenim mrežama.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Viki Miljkovic (@viki_miljkovic)

Moj stan na Vračaru je sređen, ja tu ne bih ništa dirala. Ali svakako pozdrvaljam taj njen dodatni biznis, vrlo je to lepo. Oni su vredni ljudi i to svakako treba pozdraviti, iznenađujuće je da se bave enterijerima, ali mi je ona rekla da su unajmili vrsne arhitekte i da se bave time ozbiljno – podržala je Ana koleginicu, pa otkrila da ipak ne bi da živi u stanu u Beogradu na vodi:

Lepo je u Beogradu na vodi, ali ja nekako više volim stari grad, volim Zemun. I u Krnjači imam nekretnine, moj sin tamo stanuje – iskrena je Ana, pa se osvrnula na postupak Radiše Trajkovića Đanija koji je na jednom veselju pio alkohol iz cipele domaćina:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Djani (@djanimusic)

Jao bože, šta tu ima da se komentariše? Daleko bilo – zaključila je pevačica.

FOTO: RAJKO RISTIĆ