Svet

17 Jula, 2021 17:00

Viki izdala Cecu zbog JK! Pare joj preče od KUMSTVA?

Viki Miljković i njen muž Taške osnovali su fi rmu za prodaju i renoviranje nekretnina, a poverenje joj je sad poklonila i Jelena Karleuša koja želi da sredi svoju vilu na Dedinju.

Viki posle Cecine sređuje i Jecinu vilu!

Karleuša i Duško ne žive u toj kući, samo leti provode vreme na bazenu i u prelepom dvorištu. Ima tu dosta ozbiljnih radova, a Jelena je, uprkos svim prozivkama na račun Viki u ‘Zvezdama Granda’, odlučila da svoju nekretninu plaćenu dva miliona evra prepusti baš njoj – kaže dobro obavešten izvor za Svet.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Viki Miljkovic (@viki_miljkovic)

Viki ne želi da otkriva za koje još kolege radi njena firma, ali ističe da su svi vrlo korektni.

Nekoliko pevačica je preko mene kupilo nekretnine, ali ne smem da otkrijem koje su to koleginice niti gde su kupile stanove i kuće. Prodala sam i nekim pevačima stanove u luksuznom naselju. Naša kompanija ima poseban sektor koji se bavi dizajnom, partneri smo sa nekoliko firmi iz Turske, pa zbog toga Taške i ja često odlazimo tamo. Potpisali smo ugovore sa fabrikama koje će proizvoditi nameštaj specijalno dizajniran za naše klijente. Baš nedavno angažovao nas je jedan moj kolega da uredimo enterijer njegove vile u Beogradu. Ta vila sada ima višemilionsku vrednost, ali nikako ne smem da kažem ko je vlasnik tog zdanja. Kolege sa kojima sarađujem vrlo su galantne. Niko mi do sada nije tražio popust niti da mi plaća na rate – rekla je Viki.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC

FOTO: RAJKO RISTIĆ