barbara bobak ne zna da se obuce
Svet

9 априла, 2022 13:15

Modni stilista objasnio: Barbara ne zna da se obuče, Viki ima dosta stanova, nek uloži nešto u garderobu

Barbara Bobak ne zna da se obuče, priča modni komentator, koji ju je uporedio sa Viki Miljković.

Modni kreator i stilista David Ćurčić, koji sarađuje sa mnogim poznatim damama, održao je lekciju pevačicama koje ne vode računa o svom stajlingu.

Kao što je i sama priznala, zato joj se pola prašta, Barbari je definitivno potreban stilista da je usmeriti ka novom vizuelnom identitetu. Ona je makar svesna da ne zna da se obuče za scenu. Verovatno misli da je crna boja jednostavna i laka, međutim nije. Njena crna izdanja me više podsećaju na Milića Vukašinovića, nego na jednu talentovanu, mladu, zvezdu u usponu! Ona je dobar materijal i može biti inspirativna, ali kada nije Milić, ona je Viki Miljković, što nikako nije dobro – kaže modni komentator i stilista David Ćurčić, koji sarađuje sa dosta poznatih dama, održao je lekciju pevačicama koje vode računa o svom stajlingu i vizuelni identitet. David je obajsnio da joj treba stilista jer sama ne zna da se obuče, uz Barbaru ni Viki Miljković nije bolje prošla:

Pročitajte: Barbara Bobak ne zna da se obuče, ali zna da je ALFA ženka „Ni pre Darka mi niko nije prilazio“. Otkriva detalje veze sa pevačem!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bobak S. Barbara (@barbara.bobak)

Barbara Bobak ne zna da se obuče kao ni Viki!

Viki nema prepoznatljiv stil, tačnije, ona je prepoznatljiva po tome da izgleda kao prosečan turski butik u Srbiji. Viki je član žirija Zvezda Granda ali i  vizualno to treba opravdati. Dosadna je, čak i kada je loše obučena. Umesto što redovno posećuje TC Piramida, treba da ode u neki visokobudžetni atelje, stanova ima dovoljno, sada je vreme da popunjava garderober.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Viki Miljkovic (@viki_miljkovic)

Najnovije na portalu Marie Claire

FOTO: RAJKO RISTIĆ