Dijeta Viki Miljković svet novine svet portal
Svet

June 8, 2024 15:30

By

Viki Miljković za kratko vreme drastično smršala i liniju dovela u red: Iz ishrane izbacila samo jednu namirnicu

Dijeta Viki Miljković dala je odlične rezultate

Viki Miljković se pre nekoliko godina rešila nikotinske zavisnosti zbog čega se ugojila nekoliko kilograma, te je rešila da svoju liniju dovede u red.

Dijeta Viki Miljković svet novine svet portal

M.M./ATAImages

Dijeta Viki Miljković bez gladovanja

Pevačica i njen suprug redovno poste, a upravo takav način ishrane njoj najviše i odgovara i prija za njenu liniju.

“Taške i ja redovno postimo. Najzgodnija sam baš kada postim! “, rekla je jednom prilikom folkerka i dodala da redovno vežba, ali da sada zbog zakazanih nastupa i privatnih obaveza ipak ne može da vežba onoliko često koliko bi želela.

“Sada su počeli nastupi, pa nemam toliko vremena za treniranje, ali se redovno krećem i to mi takođe pomaže da budem vitka”, rekla je Viki za “Hit” kojoj je najteže da se odrekne slatkiša.

Dijeta Viki Miljković svet novine svet portal

Ata images

“Mnogo volim slatkiše, a unište me svaki put kad preteram. Najviše volim da jedem domaće poslastice – baklave, torte i kolače, a sve to je puno šećera. Kada se ugojim, onda ne jedem ništa slatko dva meseca i uspem da smršam” iskrena je bila pevačica koja je najviše smršala zbog stresa kada joj je preminuo otac, a potom i majka.

Pročitajte Viki Miljković cveta biznis sa nekretninama – Posao proširila na još jednu državu, a ove poznate ličnosti su joj klijenti

“Stres dosta utiče na moju kilažu. Kada mi je tata umro, spala sam na 48 kilograma i tada sam bila najmršavija. To mi je najteži momenat u životu i tada nisam razmišljala o hrani, ma ni o čemu”, priča Viki kojoj je prošle godine preminula i majka.

Dijeta Viki Miljković svet novine svet portal

Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica inače kada dolazi na snimanje “Zvezda Granda” sa sobom nosi hranu koje priprema po preporuci nutricioniste, a ponese i neko voće za užinu, a jednom prilikom je otkrila i kako izgledaju obroci koje priprema.

Naime, dijeta Viki Miljković na primeru jednog dana izgleda tako da za doručak spremi palentu sa jogurtom, za ručak uglavnom bude neko grilovano meso, a kao prilog sveža salata, a za večeru pileće belo meso.

 

 

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images