Scandal

January 14, 2021 21:00

By

SAD JE PRETERALA? Karleuša PONIZILA Viki gore nego ikada!

Nije tajna da se Jelena Karleuša i Viki Miljković redovno prepucavaju na Zvezdama Granda oko kandidata!

JK ponovo ponizila Viki!

Međutim, ovog puta JK je brutalno spustila Viki, i to zbog zgodnog takmičara iz Slovenije koji je izabrao Viki za mentora!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Dečko inače osim što je talentovan i ima pretenzije da postane zvezda, veoma je i zgodan i lep, pa JK nije mogla da izdrži da ga ne pita: Šta takvog frajera poput tebe navodi da izabere Viki za mentora?! Jel ti slušaš njene pesme, koje njene pesme znaš?! Na to je momak odgovorio da zna hit Koka-kola, marlboro, suzuki, na šta je JK skočila i počela da sikće: Pa eto, i ja samo znam tu njenu pesmu i nijednu drugu! Zato mi i nije jasno što si hteo da ti baš ona bude mentor i da napraviš takvu ludost!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Viki Miljkovic (@viki_miljkovic)

Momak je na to objasnio da voli folk muziku i da smatra da je Viki baš zato pravi izbor! A onda se umešao Popović s ciljem da odbrani Viki, pa je osuo paljbu: Šta je tebi Jelena, jel ti krivo što ti nisi mentor! Ajde, momak, reci mi neku Jeleninu pesmu koju znaš i dečko je naveo dve pesme, da bi se na kraju i Viki oglasila rekavši da je izabrao nju jer je najbolja i otvoreno stavila Jeleni do znanja da se oseća superiornije.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL!