Odnos Kaye Ostojić i Đoleta Đoganija otkriven.
Svet

September 5, 2020 21:00

By

Đole Đogani SE UMEŠAO: “Anabela je VEĆ UZELA STAN Gagiju!”

Gagi Đogani je šokiran presudom po kojoj Anabeli mora da isplati čak 20.000 evra na ime zaostalih alimentacija, a ukoliko to ne uradi, izvršitelji će njegov stan prodati i naplatiti dugovanje. Jedan od najpopularnijih densera devedesetih nije plaćao alimentaciju za mlađu ćerku Ninu, od njene četvrte godine, kada su se Anabela i Gagi razveli, a otad je prošlo 11 godina.

Anabela: “Nisam htela na sud, ali sam morala!”

Po odluci suda, on za svaki mesec u proteklom periodu mora da da po 150 evra, zbog čega dolazimo do cifre od 20.000 evra, plus kamate za ceo period. Anabela nije želela previše da komentariše ovu priču jer kaže da je sada sve na sudu i izvršiteljima.
“Ja moram da objasnim da to nije nikakva nova tužba već stara, koju sam ja u jednom momentu stopirala, misleći da može da bude neki normalan odnos, da će sve biti ok. Pošto od toga nema ništa, samo sam rekla advokatu da aktivira stari slučaj. Sud je odradio svoj deo posla, a ako ne bude išlo sve kako treba, onda su na redu izvršitelji”, rekla je Anabela za SVET.

Đole: “Koliko para je Anabela zaradila na Gagijevoj ‘firmi’!”

Trenutnu situaciju oko bivših supružnika prokomentarisao je i Gagijev brat Đole Đogani koji tvrdi da postoje i drugi neraščišćeni računi između njih dvoje.
“Smatram da treba da bude sve po zakonu, ali mi je čudno da ne mogu da se dogovore nego moraju na sud. Brata savetujem da sluša zakon, ali i da sve proveri. Isto tako neka obračunaju i ono što su se dogovorili posle razvoda oko prodaje većeg stana, ko je koliko kome trebalo da doplati. Anabela je uzela veći stan, kojoi su stekli u braku, a Gagi je ostao u trošnom stanu pored pijace koji vredi 20.000 evra. Ona sada živi u njegovom stanu iz kog je on izašao. Nisu raspodelili sve na ravne časti. Druga stvar je da je ona radila posle razvoda koristeći naziv grupe. Da li je on imao i deo novca od toga? Nije. Gagi je firma, a ona je bila radnik, pevač te grupe. Gagi je nju stvorio. Na osnovu tog imena je zarađivala novac i to su lepe cifre. On je ulagao u pesme, ime, u sve, a ona je samo izvodila radove. Neka se sve to uzme u obzir pre nego što se donese presuda o alimentaciji. Sve što treba da doplati, neka to učini”, kaže Đole.

AUTOR: IVAN GAJIĆ / SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ I NIKOLA TOMIĆ / SVET