Svet

August 14, 2020 15:00

By

Gagi opet u BOLNICI: “Zbog Anabele sam završio na PSIHIJATRIJI!”

Gagi Đogani je nakon rijalitija završio u bolnici! Kako kaže za STAR, oporavlja se od svega što je doživeo u rijalitiju od trenutka kada je u Belu kuću ušla Anabela!

Kao šlag na tortu došli su i napadi fanova da je njegova sestra uzimala za sebe novac od fanova koji je bio namenjen njemu. Sve to njemu teško pada, pa ide na psihološke seanse, a u svemu mu pomaže devojka Maki!

GAGI: “PLAĆAM SEANSE NA PRIVATNOJ KLINICI!”

„Ja sam moju sestru Nađu zadužio da bude kontakt sa fanovima koji budu želeli da mi pošalju neku garderobu, da to urade preko nje. Ona je to uzimala i meni slala u Zadrugu. Novac sam rekao da ne uzima i ona to nije smela da uzima. E sad, ja se stvarno ograđujem od tih devojaka koje su otvarale i vodile moje stranice i uzimale pare od pojedinaca kako bi organizovale glasanje za mene. Niti znam ko su te devojke, niti me sada to zanima. Ne želim da istražujem”, kaže za STAR Gagi koji je zbog cele situacije morao da potraži i stručnu pomoć:

„Em sam deset meseci tamo bio zatvoren, em me dočekao hladan tuš da je neko pokrao pare od mojih fanova. Još ja da vraćam tuđi novac. Ma haos u glavi. Uplatio sam deset tretmana kod psihologa na jednoj privatnoj klinici. Već sam bio na dve seanse i moram da kažem da se mnogo bolje osećam, prijaju mi ti razgovori. Vidim da mi pomaže da se vratim u normalu”, otkriva denser i dodaje:

„Planiram sa devojkom posle 20. avgusta da otputujem negde, da pobegnem iz Beograda, da ugasim telefon i da se dobro izodmaram. Inače, Lunu i Marka podržavam, to što ih druga strana ne podržava ne bih da komentarišem. Uvek ću biti uz moju ćerku. U rijalitiju ste videli šta se dešavalo i ko je na čijoj strani bio. Ja sam u dobrim odnosima sa Markom, čujemo se i viđamo”, završava Gagi za STAR.

NOVI STAR! Potresna ispovest sina Isidore Bjelice! Šok slike: Sudar Cece i Čede na groblju! Policija traga za decom Tanje Savić! Viktor krije od Brene da se ženi!

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR