Luna Đogani o roditeljstvu svet portal
Svet

February 18, 2024 14:15

By

Kraj porodične drame: Luna konačno priznala kroz šta je prolazila mesecima

Luna Đogani o roditeljstvu govorila potpuno otvoreno

Pobednica “Zadruge 2” Luna Đogani neretko sa svojim pratiocima na društvenim mrežama deli trenutke iz svog svakodnevnog života, a to je učinila i ovaj put i raznežila sve svoje fanove.

Luna Đogani o roditeljstvu – Muke zbog nespavanja su prošlost

Naime, Luna je putem Instagrama podelila neodoljiv prizor sa ćerkicama Mijom i Lanom. Mia je ljubila svoju mlađu sestru, dok je malu Lanu držao deka Gagi Đogani.

Luna Đogani o roditeljstvu svet portal

Instagram printscreen

Nedavno je Luna Đogani o roditeljstvu govorila i otkrila šta je doživela sa mlađom ćerkom Lanom koja je rođena u novembru prošle godine.

Pročitajte Veljko slomljen zbog smrti mlađeg brata, ovo mu je poručio

“Htela sam nešto da vam se pohvalim. Pošto sam ranije uvek kukala, sećate se sigurno, kako Mia nikad nije prespavala noć, i zaista nije do skoro, do neke druge godine se to nije desilo. Noćas sam doživela šok, da beba od tri meseca prespava celu noć! Bukvalno, bez buđenja, od 11 do 8, bez ijednog buđenja, bez mleka, bez ičega. Ustala sam da vidim da li, daleko bilo, diše, da li je sve u redu, ja sam u šoku!

“Lana nema problem sa spavanjem, ona generalno meni dobro spava. Desi se ponekad, možda, kad je boli stomak, ili kad je bila bolesna, pa se budila više… Mimo toga, Lana je ozbiljno dobar spavač! (smeh) Probudi se, jede, nastavi, a noćas sam doživela da se nije budila ni da jede”, ispričala je Luna.

Luna Đogani o roditeljstvu svet portal

instagram printscreen

“Kad sam ustala ujutru, ja sam bila u šoku da ona i dalje spava. Hvala ti, Bože, pogledao me onaj gore! Pošto sam sa prvim detetom prošla haos što se tiče spavanja… Sad je, eto, izvol’te jednu bebu koja će spavati…”

Pročitajte Luna je lupala, vrištala i dozivala ga, ali odgovora nije bilo – Đoganijeva zatekla Marka u stravičnom stanju

Podsetimo, ubrzo nakon drugog porođaja Luna je odlučila da se posveti sebi, skine višak kilograma i dovede liniju do savršenstva uz pomoć zdrave ishrane i redovnih treninga. Luna se prepustila i tretmanu mezoterapije koja donosi podmlađen izgled, dubinsku hidrataciju, stimulaciju sinteze kolagena i elastina, a s obzirom da ima samo 27 godina mnogi su njen potez osudili i prokomentarisali da je potpuno nepotreban.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images, Instagram