Izgled Lune Đogani
Svet

November 1, 2023 22:05

By

Luna Đogani je sad druga žena: Plastični hirurg i frizer je potpuno transformisali (foto)

Izgled Lune Đogani više nije isti, znatno se podmladila

Bivša rijaliti učesnica i pevačica, Luna Đogani, porodila se pre nešto manje od mesec dana, kada je na svet donela svoju drugu ćerku Lanu. Svi oni koji prate njene društvene mreže i njen Jutjub kanal imali su priliku da vide kako se ponovo snašla u ulozi mame, kako je Mia prhvatila sestru, koliko je Marko posvećen otac… A, sada su imali priliku da vide i novi izgled Lune Đogani.

Izgled Lune Đogani

Instagram

Naime, Luna je rešila da znatno promeni svoj izgled i kao i svaka žena, prvo je krenula od kose. Ona je svoju dugačku kosu skratila do ramena, izvukla pramenove, a umesto feniranja “na ravno”, odlučila se za talase koji joj odlično pristaju.

Pročitajte Izgled Lune Đogani posle porođaja doveden do savršenstva, a evo i kako je uspela da smrša

Međutim, to nije sve. Đoganijeva je posetila i plastičnog hirurga koji joj je mezoterapijom podmladio lice. Pošto ima samo 27 godina, a pored toga i veoma lepo lice, mnogi su ovaj njen potez osudili.

Izgled Lune Đogani

Instagram

Luna je posle učešća u Zadruzi imala nekoliko korekcija na licu. Prva je bila povećanje usana, dok je prošle godine imala operaciju nosa, što je godinama želela da učini. I dok su njeni fanovi bili saglasni da je korekcijom nosa znatno ulepšala svoje lice, to što je povećala usne smatraju potpuno nepotrebnim, jer je prirodno imala pune usne, kao što imaju i njeni roditelji.

 

 

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM