Život Marka Miljkovića svet portal svet
Svet

January 26, 2024 09:06

By

Luna je lupala, vrištala i dozivala ga, ali odgovora nije bilo: Đoganijeva zatekla Marka u stravičnom stanju

Život Marka Miljkovića bio je u opasnosti, Luna ga spasila

Luna Đogani i Marko Miljković odlučilu su da se oprobaju u ulozi voditelja, a svoju prvu emisiju, koju su nazvali “Bunker”, prikazali su na Jutjubu. U njoj su otkrili kako su tekle pripreme i opremanje studija za emisiju, ali i da je upravo tokom opremanja život Marka Miljkovića doveden u opasnost.

Život Marka Miljkovića svet portal svet

Ata images

– Znate kako je danas sa majstorima, zoveš ga, on se posle 10 dana ne pojavi. Ispaljuju, a cene kao da rade u Švajcarskoj. I tako sam ja rešio da sredim ovaj zid. Kupio sam ove kocke u delovima i rešio da sam sve to izlepim. Jednu, po jednu, i tako sam lepio, još sam kupio lepak u spreju – rekao je Marko, a Luna je dodala:

– Samo da naglasim, ovde nema prozora, ovo je pravi bunker.

Pročitajte Istina nije mogla dugo da se krije – Otkriveno ko je Luni i Marku kupio stan i kakve veze fanovi imaju s njim 

– Da, imamo samo dva otvora za ventilaciju, tako nam je lakše da kontrolišemo svetlost. I da nastavim… uzmem ja onaj lepak i krenem polako da prskam, i izlepim pola bunkera lagano. Kad sam izašao, Luna me je pozvala, Mia je bila bolesna da odem po nju u vrtić. I ja sam hteo da zalepim samo još dve kocke koje su ostale, pa da krenem po Miu. Trebalo mi je 5-10 minuta. Ja kad sam ušao, osetio sam malo da smrdi lepak, ali nisam znao da je toliko zagađen. Nisam uključio ventilator, samo sam završio te dve kocke, i to je poslenje čega se sećam – otkrio je Marko.

Život Marka Miljkovića visio o koncu

Luna i Marko su potom ispričali kako se posle toga satima odvijala drama, jer nikoo nije znao šta se dešava s Markom, koji je, kako se kasnije ispostavilo, četiri sata bio bez svesti.

Život Marka Miljkovića svet portal svet

ATA images

– Ja sam njemu javila da je Miji loše, zvali su me iz vrtića, imala je temperaturu. Ja njemu javljam, on kaže ‘dobro odlazim’. Međutim, prolazi neko vreme, njega nema, ne javlja se što je čudno za njega. Ja sam kod kuće sa bebom, ne mogu ništa da uradim. Zovu me iz vrtića, da li Marko stiže po Miju, meni već kreće panika, ne znam šta se dešava. Pozvala sam tatu, snašla sam se, on je odveo Miju i tu sam već počela da ludim. Mislila sam da me namerno ignoriše, ali ne znam zašto bi ignorisao zbog svog deteta.

Pročitajte Luna i Marko posvađali komšije – Jedna komšinica iznela sve detalje sukoba 

– Ja sam zvala njegovog brata, došli su svi od mene, Marka nema, a prošlo je dva sata. Znam da je bio dole, kucala sam, lupala, vrištala njega nema – govorila je Luna prisećajući se užasa koji su preživeli.

– Još kad sam videla da je auto u garaži, a njega i dalje nema, e tu sam već počela da mislim da nešto nije u redu. Onda je Nemanja otkrio da je Marko dole, jer su se priključio ‘wifi’. Tada smo znali da je dole, ali nije pri svesti. Nismo mogli da uđemo jer nemamo ključ, pa smo zvali bravara.

Život Marka Miljkovića svet portal svet

Ata images

– Posle četiri sata haosa, uspeli smo da uđemo. Svi smo se okupili ispred vrata, dok je bravar otvarao, tresli smo se, samo smo želeli da ga nađemo u što boljem izdanju, da se nije povredio. Ulazimo unutra, i zatičemo Marka na podu. Ja sam… Meni je pola života otišlo. Počeli smo da vrištimo, moj tata ga poliva vodom, tata ga diže. Uglavnom dobro se završilo – otkrili su Luna i Marko detalje drame koju su preživeli.

AUTOR: SVET

IZVOR: EMISIJA BUNKER, MONDO

FOTO: ATA IMAGES