Vera Matović izvređala Lunu Đogani svet portal
Svet

January 2, 2024 14:15

By

Vera Matović napala Lunu Đogani: U lice joj sasula sve, nijedna žena ne želi da čuje ove reči

Vera Matović izvređala Lunu Đogani u emisiji

Nedavno su u emisiji “Magazin In” gostovale pevačica Vera Matović i infulenserka Luna Đogani, a Vera je tada iznela svoje mišljenje o izgledu žena koje su u braku i time izazvala reakcije svih prisutnih u emisiji.

Vera Matović izvređala Lunu Đogani svet portal

Antonio Ahel/ATAImages

Vera Matović izvređala Lunu Đogani zbog kilaže i izgleda

Vera Matović izvređala Lunu Đogani rečima kada je istakla da žena mora da vodi računa o sebi, pogotovo ako se udala iz ljubavi i dodala da Luna još uvek ima vremena da smrša i da “skine liniju”. U emisiji joj je rekla da ne sme to da radi sebi, jer nijedan muškarac ne voli da vidi “jedno 100 kila pored sebe”, a za sebe je rekla da je veoma zadovoljna svojim izgledom u osmoj deceniji života.

“Žena mora da vodi računa o sebi prvo. Ako se već udala iz ljubavi, kao što sam se udala i ja… Ja imam dvoje dece! Niko ne može da mi kaže: “Ne može”, ma, može! Evo, Luna ima još vremena da skine liniju… Ne sme to da radi sebi. Ima tu malo još da smrša…”, rekla je.

Ova njena izjava izazvala je smeh Lune Đogani, a onda se umešala i voditeljka Sanja koja je istakla da se Luna nedavno porodila i da smatra da je pevačica previše kritična.

Vera Matović izvređala Lunu Đogani svet portal

Antonio Ahel/ATAImages

Nastao muk nakon što je Vera Matović izvređala Lunu Đogani

“Au, Vera, kako ste vi kritični! Luna se porodila pre dva, tri meseca…”, rekla je voditeljka.

“Imam ja da skinem još, da, ima još tu… Hoću, polako”, govorila je Luna.

“Sve se vidi! Vidi se po meni… Da l’ sam lepa il’ nisam lepa, ja vodim računa o sebi. A da mi niko ne zameri, da nekoga naljutim il da me neko shvati možda pogrešno… Muškarci nikako ne vole da vide jedno 100 kila pored sebe, sigurno! Da legne sa njom…”, rekla je pevačica u emisiji.

Pročitajte Vera Matović savetuje žene kako da znaju kad ih muž vara! Ovo ih uvek otkrije!

Vera Matović izvređala Lunu Đogani kada je dodala da ne sme da se zapusti i da bi ona trebala da se ugleda na nju i njen brak koji traje već više od 50 godina.

“To kažem da je ne bi Marko ostavio! Pa, posle da peva: “Joj, Marko, Marko, sunce li ti žarko”. Ne sme da se zapusti, ni slučajno! To svaki muškarac zna! Šta mi vi sad ovde pričate o braku, kad sam ja udata evo već 50 i kusur godina. Luna i Marko bi trebalo da se ugledaju na Veru Matović i Radomira Matovića, mog supruga! Takve stvari danas nećemo da doživimo, ne, ne”, istakla je Vera.

Vera Matović izvređala Lunu Đogani svet portal

Antonio Ahel/ATAImages

AUTOR: SVET

FOTO: Antonio Ahel/ATAImages, Rajko Ristić