Život Marka Miljkovića svet portal svet
Svet

November 24, 2023 18:15

By

Stižu novosti, istina je: Luna Đogani ipak ne odustaje, Marko Miljković joj je najveća podrška

Nove pesme Lune Đogani novi su projekat u životu mlade pevačice

Nove pesme Lune Đogani navodno će uskoro ugledati svetlost dana budući da je Luna Đogani nakon drugog porođaja rešila da se vrati muzici koja je njena velika ljubav. Muž Marko Miljković će joj biti menadžer, a nove pesme Lune Đogani već uveliko bira.

pesme Lune Đogani

ATA images

Pesme Lune Đogani biće pravi hitovi

– Luna sad ozbiljno shvata šta je čeka. U potrazi je za pesmama koje idu uz nju, a to uopšte nije lak posao. Ona već odavno ima jednu pesmu snimljenu i pripremljenu, ali želi da ima više materijala. Njen plan je bio da se nakon porođaja sa Miom vrati muzici i nastavi tamo gde je stala, ali se nije sve poklopilo, pa je došlo i drugo dete – priča izvor koji ističe da će nove pesme Lune Đogani napraviti pravi bum.

Pročitajte Luna Đogani je sad druga žena – Plastični hirurg i frizer je potpuno transformisali (foto)

– Sada je spremna, uveliko radi na svom fizičkom izgledu, vodi računa o ishrani, neguje se i priprema za nove pobede. Marko joj je velika podrška i on će joj biti menadžer, jer ne želi da je tamo neko pljačka i uzima velike procente kad mogu zajedno da zarade.

pesme Lune Đogani

Ata images

Pesme Lune Đogani  – U planu joj je i duet sa Anabelom, a Gagi će biti zadužen za koreografije

– Marko je snalažljiv i poznaje mnogo ljudi, a Luna voli scenu, sada je mnogo stabilnija i sigurnija u sebe, pa oboje veruju u uspeh. Prošli put kada je odlučila da snima pesme i nastupa, nije imala mnogo sampouzdanja, svaki negativan komentar bi je uzdrmao, ali ona je sazrela i želi da ispuni sve svoje snove.

Pročitajte Izgled Lune Đogani posle porođaja doveden do savršenstva, a evo i kako je uspela da smrša

– Sada je ne zanima ko će šta reći jer kad vidi ko sve danas peva i zarađuje od muzike, zašto ona ne bi mogla? Ima u planu da uradi i neki duet sa Anabelom, a Gagi će biti zadužen za koreografije. Svi su je podržali i hrabre je, što njoj mnogo znači. Veruje da će do leta uspeti da uradi sve što je naumila – kaže za Svet izvor blizak Luni koji je otkrio da će nove pesme Lune Đogani uskoronavodno ugledati svelost dana.

AUTOR: SVET časopis

FOTO: Rajko Ristić