Svet

6 Septembra, 2021 17:00

Zorica Marković RASKRINKALA estradu: „Oni bi meni da PRODAJU m*da za bubrege!”

Zorica Marković uveliko piše knjigu u kojoj će otkriti najmračnije tajne kolega sa estrade!

Zorica Marković raskrinkala kolege!

Pevačica je dobar deo već stavila na papir, ali kaže da će to biti miks starih i novih priča i likova, ali i da niko neće biti pošteđen.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zorica Marković (@zoricamarkovic_official)

Razlog da se posvetim pisanju je taj što gledam, krstim se i ne verujem. Svi su kao sjajni, bajni, uzorni, vernici, ma za poželeti, a kad se malo zagrebe površina, nema čega nema. I ja nemam ništa protiv toga, neka se svako predstavlja kako želi, ali nemoj meni da prodaješ m*da za bubrege. Sa mnom budi kakavog te znam. Pa, prekipelo mi je brate – kaže Zorica za Svet i dodaje da zbog ugovora ne sme da otkriva imena.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lepa Brena (@lepabrenaa)

Ja sam potpisala ugovor sa izdavačem gde stoji da ne smem da otkrivam delove knjige niti ko će se sve tu naći. Ne možete ni da pretpostavite. Sadašnje velike zvezde, bivše, političari u usponu i u padu, vajni biznismeni… Svi sa kojima sam sedela, prikrivala ih, našla im se kad je trebalo, a oni sve to zaboravili. Pa, njihov najveći problem je što ja sve pamtim kao slon. I za sve imam dokaze i svedoke. Mene i ovako mrze, a da ni sami ne znaju razlog. Smeta im što radim, živim, postojim, tako da ću sad bar znati šta je razlog. Svako ko je radio prevare, malverzacije i šta sve ne sad nek se suoči sa tim – zaključuje Zorica, a neki već pretpostavljaju da će poseban deo biti namenjen Lepoj Breni, čiji su menadžeri krajem 80-ih hteli Zoricu da sklone sa estrade. Takođe, očekuje se da Zorica iznese i sočne priče iz zajedničkog života sa Vesnom Zmijanac.

AUTOR: IVAN GAJIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ