Star

16 Avgusta, 2021 22:30

Posle PRETNJI Marina odustala od filma! „Neću snimati film o sebi, ali će KNJIGA izaći!”

Marina Tucaković već nekoliko godina bije bitku sa karcinomom dojke, zbog čega joj zdravstveno stanje često varira. Trenutno je u fazi kada po ceo dan spava i skoro da ne ustaje iz kreveta, pa je za Star otkrila da je od nekih planova morala da odustane.

Marina odustala od filma!

Naime, Marina je navodno počela da dobija pretnje kada su pevači čuli da planira da otkrije njihove najveće tajne u filmu o njenom životu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marina Tucaković (@marina.tucakovic)

Ja sam jednom prilikom rekla da bih volela da se snimi film o meni i da bi bilo dobro da otkrijem mnoge pikanterije. Međutim, kada sam saznala koliko tu vremena i snage treba da bi se sve napravilo za jedan film, ja sam odustala. Ma nemam ja ni živaca, ni volje za tako nešto. Ma idi bre! Znate i sami da mi je zdravlje onako, da čisto mrdam pomalo i ništa više – objašnjava Marinaza Star i osvrće se na autobiografsku knjigu, koja bi mogla da ugleda svetlost dana za koju godinu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marina Tucaković (@marina.tucakovic)

Što se tiče knjige, vidim mnogi izdaju svoje autobiografije, to bi možda i trebalo da uradim, ali polako. Videla sam da danas svi pišu knjige, od Lukasa, preko Suzane Mančić do još nekih pevača. Neka pišu, ako misle da znaju neka se time bave. Objaviću i ja knjigu, ali tek za koju godinu – zaključila je ona.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ