Karleušina pesma Tihi ubica
Svet

December 28, 2023 10:15

By

Posveta za Duška koja cepa dušu na pola: Karleuša posle 15 godina otkrila istinu

Karleušina pesma Tihi ubica pisana je za Duška

Jelena Karleuša je nakon 15 godina progovorila o priči koja se krije ize njene čuvene balade. Otkriveno je da Karleušina pesma Tihi ubica ima veze sa njenim i dalje zakonitim mužem Duškom Tošićem. Ovu pesmu je za nju napisala Marina Tucaković, a našla se na albumu “Revolution” 2008. godine.

Karleušina pesma Tihi ubica

ATA images

Karleušina pesma Tihi ubica Marina je napisala s jasnim ciljem

– Za mnoge stvari koje je napisala Marina Tucaković, ja sam bila idejni tvorac teme. Mi smo sedele i onda ona mene ispituje o mom životu, šta je novo, šta nije… – počela je Jelena.

Otkriveno je da Karleušina pesma Tihi ubica pisana za muža i to u podkastu “Why so serious” na WTF radiju.

Pročitajte Novi početak u novoj kući – Jelena Karleuša nastavlja bez Duška (video)

– Na primer, kad je napisala “Tihog ubicu”, ja sam joj pričala o mom turbulentnom odnosu sa Duškom. Duško je u stvari dobio svoju pesmu – “Tihi ubica”, jer sam pričala o njemu.

Karleušina pesma Tihi ubica

Rajko Ristić

Karleušina pesma Tihi ubica protkana jakim emocijama 

Budim se sama, oči nikog ne traže  išta je taj odsjaj u mom pogledu? Na stolu pored muški sat kô da mi kaže Da izgleda da neko još pored mene živi tu

Pročitajte: Jelena Karleuša nikad usamljenija – Duško je ostavio na najvažniji dan u životu

I dve-tri kapi krvi posle brijanja Otužan miris što po sobama se širi Otkad to duhovi mi dolaze po danu? Ma gde je taj muškarac što pored mene ovde živi?

I zovem, zovem devedest dva I neka traže, neka nađu ga Nek’ kaže gde je ljubav nestala...

Nek’ puste sirene, nek’ uzbuna krene

Pročitajte Karleuša otvorila srce i otkrila najdublje tajne – Život bih dala za mog Duška…

A kad ga stignu, nek’ mu kažu “Stoj” Nek’ bar na silu prizna da je moj Moj čovek bez glasa, bez duše, bez lica Moj najteži porok, moj tihi ubica

Takvi kao on nikad “zbogom” ne kažu Za svoje greške, on uvek druge krivi Sa njim je svaki novi rastanak bez suza Ma gde je taj muškarac što, što sa mnom živi, a ne živi?

Da li vam se dopada Karleušina pesma Tihi ubica? 

Karleušina pesma Tihi ubica

Rajko Ristić

Podsećanja radi, pre nekoliko dana Jelena Karleuša o Dušku Tošiću, suprugu i ocu dve prelepe naslednice, pričala je sa mnogo žara i ljubavi i istovremeno priznala da ga i dalje voli. Ipak, s druge strane Jelena je uverena da Duško nju ne voli, te da, za razliku od nje, on nije neko ko je mogao da oprosti ono što je učinjeno. U otvorenom razgovoru za podcast Informera Jelena ništa nije sakrila, već je potpuno ogolila dušu, čime je stavila do znanja koliko je teško podnela sve kroz šta je prolazila prethodnih godina. Od svoje odgovornosti nije bežala, već je rekla da je u potpunosti prihvata.

Pročitajte Karleuša otvorila srce i otkrila najdublje tajne – Život bih dala za mog Duška…

– Duško je ljubav mog života, najlepši čovek i ljubav mog života. Mislim da Duško mene ne voli, ali ja njega volim. Sigurna sam da me ne voli, ali ja njega volim jer smatram da… Mi smo u braku, ali je to brak pro-forme. Krenuli smo svojim putevima, ali živimo u istoj kući i živimo u braku – počela je Karleuša o Dušku Tošiću

Karleušina pesma Tihi ubica

Rajko Ristić

Rajko Ristić

– Živimo zajedno najviše zbog dece, zbog njih funkcionišemo, Atina i Nika zaslužuju da su mama i tata u istoj kući. Ja ne mogu da ne volim Duška zato što je on otac moje dece. On je najlepši muškarac u mom životu i život bih dala za njega. Kada bi neko krenuo na Duška, ja bih na metak stala. Ne na metak, na desetoricu, život bih dala za njega – istakla je Karleuša o Dušku Tošiću. 

Nakon što je Karleuša o Dušku Tošiću pričala s jakim emocijama, upitana je o Ognjenu Vranješu i aferi o kojoj je mesecima brujao Balkan. Iskreno je priznala šta se tada dogodilo.

– Ajde da jednom za svagda skinemo tu stigmu. Nikada neću izgovoriti njegovo ime jer ne zaslužuje. To je bila moja “onlajn greška“, svi ih imamo, koju sam ja jako skupo sam platila, a koju nisam ni krila, pa čak ni Dušku. Rekla sam, desilo se. Skupo sam platila nešto što je bilo tužna, nije čak ni avanturica. To je bio jedan namerni izlet da bih se na neki način osvetila Dušku, a to se otrglo mojoj kontroli. Imala sam razloga, da. Duško, kao svaki mlad muškarac i fudbaler. Do mene su dolazile razne priče i onda sam imala potrebu, kao i svaka žena, da se svetim. Uhvatila sam se crnog đavola koji je iskoristio jedno Fejstajm gledanje, skrinšotovao bez mog znanja i dozvole, nisam znala da to radi, i poslao svim medijima – rekla je pop diva.

Celu ispovest PROČITAJTE OVDE! 

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images