Susret Duška Tošića i Ognjena Vranješa
Svet

June 8, 2022 12:21

By

Posle incidenta sa Duškom Tošićem usledio je još jedan: Ognjen Vranješ ponovo pravi probleme

Incident Ognjena Vranješa je samo jedan u nizu

Fudbaler Ognjen Vranješ navodno je izazvao incident u jednom kafiću u centru Banjaluke kada je, kako prenosi Srpskainfo, bio uporan da osvoji devojku koja je bila u istom kafiću.

Incident Ognjena Vranješa: Fudbaler se ne smiruje

On joj je čitavo veče slao pića i pokušavao da se upozna sa njom. Devojka se navodno požalila svom dečku koji je odmah došao u kafić, nakon čega se dogodio incident.

Rajko Ristić

Iako su bosanski mediji preneli vest da je fudbaler pretučen nakon što je došlo do sukoba, izvor za Telegraf tvrdi da do fizičkog obračuna nije došlo.

S tim u vezi oglasio se i sam Vranješ na svom Instagram profilu, koji nije direktno demantovao navode, ali je poručio da mu je dosta budalaština.

Pročitajte: Sudbina ukrstila puteve Karleuše i Vranješa – Samo ih je ovo spasilo novog skandala

Ognjen Vranješ

No, ovo nije prvi put da je Vranješ “uznemiravao” zauzete žene, jer kao što je poznato, pre nekoliko godina govorilo se o njegovoj navodnoj aferi sa pevačicom Jelenom Karleušom. On je u javnost tada iznosio njene navodne poruke i fotografije, a kako se šuška, Duško Tošić mu je zbog svega toga očitao lekciju.

Pročitajte: Ognjen Vranješ kupio Cecinu ogrlicu – Nije žalio pare

jelena karleuša

instagram printscreen

– Znate kako ja svima kažem: “Ja sam s one strane Drine” (iz Bosne, prim. nov). Ne sa ove (iz Srbije, prim. nov), gde su “šatro” mangupi, tako da ne želim da pričam na tu temu. Zaboravite tu priču! Zovite Duška, njihova kuća je priča po medijima – rekao je tada Vranješ, o navodnom incidentu sa Tošićem.

IZVOR: Kurir/Telegraf/Srpskainfo

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES