Svet

February 13, 2021 18:00

By

BUKTI ESTRADNI RAT! Vranješ PLJUNUO Milicu Pavlović?

Milica Pavlović objavila je spot za pesmu “Crna jutra” i spotom izazvala pravi skandal. Kadar u kojem je na sebi kombinuje srpsku narodnu nošnju sa lateks čizmama i rukavicama mnogi smatraju skaradnim, a prema pisanju tabloida Svet bokserski šampion Marko Nikolić dobro je okrpio.

Milica Pavlović na meti kritika!

Kosovka devojka je žena, majka. Stub porodice. Da malo poštuješ srpsku istoriju, ne bi ovako lupetala – napisao je Marko na Instagramu, a na ovo su se nadovezali i drugi.

Daleko si ti od Kosovke Devojke, da su devojke iz minulih vremena nosile ovako “narodnu nošnju”, bile bi svrstane u kategoriju žena lakog morala. Zaista ne razumem spoj pohotnosti i strasti koja vrišti na fotografijama i oskrnavljene i poprilično skraćene “narodne nošnje” koja više otkriva nego što pokriva – bio je njegov komentar, a Milica je pokušala da se opravda:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milica Pavlovic (@senoritamilica)

Svaka od nas je u isto vreme i svetica i grešnica i još mnogo toga između te dve krajnosti, a samo od muškarca zavisi koje naše lice će upoznati. Ovo je moja verzija Kosovke devojke 21. veka. Ona je simbol idealne žene koja ostaje verna, lojalna i odana uz svog muškarca do samog kraja. Ali samo onda kad je onaj pravi – rekla je
Milica Pavlović i samo dodatno iznerviralo Marka:

Ko si ti da nazivaš sve žene sveticama i grešnicama, ako se ti tako osećaš to je tvoja stvar, ali nemoj druge da trpaš u tvoj koš koji nije za ponos i koji nije ogledalo iskonske srpske žene i majke, bavi se sobom i svojim performansama bez identifikacije sa nečim što je sveto, a što je za tebe nepoznato.

Vranješ pljunuo Milicu Pavlović?

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Original 21💣 (@ognjen_vranjes)

Radiša Trajković Đani, sve ovo je lajkovao, baš kao i Veljko Ražnatović, a uključio se i fudbaler Ognjen Vranješ:

Čime brate ona da razmišlja kada je glava prazna – kratko je poručio.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dragica Zlatic (@dragica_zlatic)

I dok Milicu iza leđa pljuju mnoge koleginice koje joj se u oči smeškaju i čestitaju, neki je i brane:

Da je uzela sliku Kosovke devojke i zapalila je u spotu, to bi za mene bilo skrnavljenje. Milica je fina i normalna devojka i sigurna sam da nije htela ništa loše. Mislim da ona jako dobro zna šta radi i da je ovo smišljeno da bi se pesma što više komentarisala – kaže Dragica Zlatić, a i Nadica Ademov dodaje:

Svako ima pravo da radi šta hoće, a ljudi uvek nađu zamerku – istakla je Nadica.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milan Laća Radulović (@laccanotlaca)

U odbranu Pavlovićeve stao je njen saradnik tekstopisac Milan Laća Radulović.

Koristim priliku da ukažem podršku Milici Pavlović povodom organizovanog bot napada iza fasade lažnog patriotizma. Zemljaci, prekinimo s retrogradnim i primitivnim atakom na slobodu umetničkog izraza, a samim tim i na misao i smisao vere. Istupam i kao Srbin i kao pravoslavac i kao autor i kao čovek.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC

FOTO: RAJKO RISTIĆ / PRINTSCREEN