Scandal

February 8, 2021 22:00

By

Milica Pavlović na METI KRITIKA zbog novog SPOTA!

Milica Pavlović našla se na meti kritika zbog spota za novu pesmu „Crna jutra” u kome pevačica u naručju drži muškarca dok na sebi nosi motive narodne nošnje.

Milica Pavlović na meti kritika!

Naime, pomenuta scena izazvala je burne reakcije javnosti, pa se uprkos uspehu same pesme, Milica našla na meti oštrih prozivki i kritika kako se “igra sa stvarima sa kojim ne bi trebalo”. Nakon brojnih negativnih kometara pevačica se oglasila i objasnila šta je zapravo želela da poruči.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milica Pavlovic (@senoritamilica)

Dragi ljudi, neko sam ko poštuje apsolutno sve nacije, dok svoju zemlju i svoj narod gledam kao svetinju! Najviše na svetu volim zemlju iz koje potičem, gde su mi koreni i u kojoj živim. Iskreno, veoma mi je žao ako je neko moj prethodni post pogrešno protumačio i doživeo kao uvredu. Nije mi to bila namera. Ja volim istoriju svoje zemlje i svog naroda, i izuzetno je poštujem. Kao vernik, najiskrenije verujem u dobre ljude, u dobre namere i dobra dela, i to je ono jedino što se računa u ovom životu! Budite dobri sebi i vašim najmilijima – napisala je Milica na svom Instagram profilu i dodala:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milica Pavlovic (@senoritamilica)

Kada je scena koja je izazvala oprečne reakcije u pitanju, zbog samog teksta pesme smo želeli da predstavimo ženu koja je simbol Balkana, dok je muškarac koga neguje muški simbol junaštva. Scena je bukvalno veličanje onoga što je najbolje i najlepše u našoj istoriji. Neverovatno je da izazove i trunku prljavih misli. Junakinja pesme traži ljubav zbog koje se gine, pa je simbol više nego jasan. Pošto takvu ljubav ne nalazi, pokazuje šta želi. Možda neki od vas nisu najbolje razumeli pesmu ili analizirali tekst, ali poruka je izuzetno snažna i u duhu ljudi koji žive na Balkanu… – zaključila je pevačica.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ