svet

March 9, 2020 12:00

By

Seka Aleksić uporedila Isusa sa Hitlerom! Tviteraši nisu mogli da ćute pa je žestoko isprozivali!

Pevačica Seka Aleksić je veoma aktivna na društvenoj mreži Twitter i često deli sa fanovima svoje stavove. Nedavno se našla na meti tviteraša kada je u jednoj objavi Isusa uporedila sa Hitlerom.

Poznato je da se Seka Aleksić okrenula ka religiji, da često posećuje crkve i da javno govori o pravoslavlju. Iz tog razgloga mnoge je iznenadila ova njena objava.

Kupite SCANDAL! Zaratile žena i majka Novaka Đokovića: JELENA DOSTA JE, NE UNIŠTAVAJ MI DETE! Ovo je ISTINA O DUŠKOVOJ LJUBAVNICI! Marko i Jelena će UNIŠTITI LUNU! (VIDEO)

“Iskompleksiran je i Sloba ga mnogo boli!” Oglasio se Savo nakon haosa koji je napravio Miljković!

Novak poklonio roditeljima ceo sprat! Kupio luksuznu nekretninu na Novom Beogradu!

– Broj pratilaca koje imate na društvenim mrežama ne čini vas boljim od bilo koga drugog. Hitler je imao milione, a Isus samo 12 – napisala je Seka na Tviteru, gde inače ima 205.000 pratilaca, dok na Instagramu ima čak 1,2 miliona fanova.

Ova objava odmah je naišla na osude.

– Izlizano je koristiti Hitlera i Isusa u ovom kontekstu, već viđeno “pametovanje”. Drži se ti društvene mreže gde se manje, ili po mogućnosti, ne piše nikako. Seko, ne se*i. Jesi li to sama smislila ili ti je neko pomogao? Ženo, nije ti ovo crkva – neki su od komentara ispod Sekinog tvita.

Pevačica je većinu ljudi koji su je kritikovali blokirala, o čemu su se tviteraši požalili. Međutim, bilo je i onih koji joj nisu „u lice“ rekli šta misle, ali je postala predmet podsmeha na Tviteru.

– Sve se bojim da nam je prava Seka Aleksić ukradena pre mnogo godina. Seka Aleksić i 12 apostola. Vratite nam Seku koja peva „Crno i zlatno“ – samo su neki od komentara.

AUTOR: Svet

FOTO: Twitter Printscreen, Rajko Ristić