svet

March 9, 2020 09:59

By

“Iskompleksiran je i Sloba ga mnogo boli!” Oglasio se Savo nakon haosa koji je napravio Miljković!

Luna Đogani juče je proslavila svoj rođendan, a kao gost iznenađenja došao je njen prijatelj Savo Perović. Bivši zadrugar je imao zadatak da peva i da napravi odličnu atmosferu u Beloj kući. Međutim, njegov dolazak poremetio je Marka Miljkovića.

Miljković se iznervirao kada je ugledao tortu koju su poslali fanovi njegove devojke i njenog bivšeg Slobe Radanovića, te je rešio da je baci u đubre. Potom je napravio haos kada je Savo zapevao pesmu koju je Luna posvetila Slobi u prvoj sezoni. Oduzeo mu je mikrofon i poručio da mu je odsta provokacija i da se ta pesma neće pevati za njen rođendan. Savo se pravdao da nije u pitanju provokacija već da tu pesmu peva redovno na svojim nastupima.

Kupite SCANDAL! Zaratile žena i majka Novaka Đokovića: JELENA DOSTA JE, NE UNIŠTAVAJ MI DETE! Ovo je ISTINA O DUŠKOVOJ LJUBAVNICI! Marko i Jelena će UNIŠTITI LUNU! (VIDEO)

Novak poklonio roditeljima ceo sprat! Kupio luksuznu nekretninu na Novom Beogradu!

Pavle i Zilha hoće da UNIŠTE BIVŠE pa skovali pakleni plan! Dragana i Edo ni ne slute šta im se sprema!

Miljković je nakon ovoga nastavio da pljuje Perovića, nazvavši ga običnim Luninim fanom, a Jeleni Pešić je otkrio da je Sava još pre ulaska u “Zadrugu 3” blokirao na društvenim mrežama.

– On je mene blokirao, uopšte ne zna, to je bilo posle njihovog raskida. Nikada nisam hteo da pitam, nisam ni pitao Lunu, samo sam joj rekao i nasmejao se. Pričao sam sad sa ljudima pred ulazak, da ne znam kako da se ponašam pred Markom, bio sam u fazonu, ako mi pruži ruku, i ja ću. Pružio je, pitao sam ga da li komuniciramo, on se nasmejao. Razlog je očigledan, iskompleksiran je i Sloba ga mnogo boli. Jer je Luna stalno pričala da je to pesma za Slobu, čuo sam da je bacio i tortu… Cela ta priča mene ne interesuje, ja sam odradio profesionalno šta je trebalo. Želeo sam da ispoštujem Lunu, produkciju, ljude, zbog njih sam tu. Da je bila neka druga situacija i ne Luna, otišao bih kući verovatno – ispričao je Savo za Pink.rs

AUTOR: Svet

FOTO: Youtube Printscreen