svet

March 8, 2020 14:00

By

Pavle i Zilha hoće da UNIŠTE BIVŠE pa skovali pakleni plan! Dragana i Edo ni ne slute šta im se sprema!

Nakon što je Edis Fetić Edo ušao u Zadrugu, ostavio zvaničnu suprugu i troje dece, pa pred milionima ljudi priznao da voli Draganu Mitar, Zilha je odlučila da pravu istinu ispriča Draganinom bivšem dečku i nekadašnjem zadrugaru Pavlu Jovanoviću. Njih dvoje postali su izuzetno bliski, pa kao što je svojevremeno Edo slao Dragani tortu u rijaliti, po čemu je i dobio nadimak Godpodin Torta, tako je sada Zilha poslala Pavlu čime se on odmah pohvalio na druištvenim mrežama. Oni su odlučili da udruže snage i unište bivše partnere. Zilha se upravo Jovanoviću obratila za pomoć, jer zna koliko je voleo Draganu i da je mnogo povređen zbog svega, baš kao i ona.

– Zilha i Pavle su sve bliži, ona se njemu dopada, a i on njoj. Mada još uvek nema ništa zvanično između njih. Pavle njoj pomaže preko njegovih veza da se razvede i da u tom procesu što više imovine oduzme Edisu, a smišljaju pakleni plan i za Dragnu – rekao je kratko izvor blizak Jovanoviću za SVET.

Ana Nikolić u panici zbog KORONA VIRUSA! Otkazuje nastupe i strahuje za ćerku?!

Vesna Zmijanac othranila dete iz Zvečanske?! Otkrivena tajna koju je pevačica krila decenijama!

Prija i Filip sinu za rođendan poklonili POZAMAŠNU sumu novca?! Spremaju i KRŠTENJE a kum će biti…

Pavle je jedini kojem je Zilha isprčala baš sve o odnosu sa još uvek zvaničnim suprugom Edom.

– Ona je mene kontaktirala pre dva tri meseca, ja nisam ni znao o kome je reč. Sasvim slučajno me je pitala kome bi mogla da se obrati i da da izjavu, onda je posle odustala od toga i tako smo tu krenuli da se dopisujemo. Ona mi je ispričala kakav je odnos imala sa Edom, tvrdi da on mnogo laže i ne priča istinu u rijalitiju. Ona bi volela da ispriča svoju stranu priče ali ne želi da bude učesnik Zadruge. Ona ovo nije tražila, ona je u ovo uvučena. Trudi se da koliko god može zaštiti decu, ograničila im je Youtube, televizor ne gladaju, Zadrugu ne mogu da vide očima a znaju da im je tata unutra. Upozorila je učiteljice u školi, sve što je mogla žena je preuzela da ih zaštiti. Najmlađeg sina je vodila kod pedagoga jer je njemu to najteže palo – kaže Pavle za SVET i dodaje:

– Edo nikada nije Zilhi priznavao vezu sa Draganom, iako je ona sumnjala da je vara. Ona je podnela zahtev za razvod braka, u decembru mu je blokirala račune. Vidim Edo se buni što mu traži pola honorara. Pre nego što je ušao u Zadrugu imali su okej odnos. Do Pinkove žurke koja je bila pre ulaska u rijaliti ona je sumnjala u njega, ali tada je postala sigurna da je vara. Ona uđe na Instagram Draganin i vidi da vozi njihov auto, a ona sa troje dece bez kola. Edo joj kaže da je kod majstora na popravci i da ona umišlja.

AUTOR: Svet

FOTO: Rajko Ristić