svet

March 8, 2020 18:00

By

Novak poklonio roditeljima ceo sprat! Kupio luksuznu nekretninu na Novom Beogradu!

Nakon što je odneo ubedljivu pobedu na turniru u Astraliji, Novak Đoković je odlučio da nekoliko dana provede u Beogradu, kako bi pazario luksuznu nekretninu koju je namenio roditeljima i proslavio svoj uspeh.

Ana Nikolić u panici zbog KORONA VIRUSA! Otkazuje nastupe i strahuje za ćerku?!

Vesna Zmijanac othranila dete iz Zvečanske?! Otkrivena tajna koju je pevačica krila decenijama!

Prija i Filip sinu za rođendan poklonili POZAMAŠNU sumu novca?! Spremaju i KRŠTENJE a kum će biti…

– Novak i Jelena su doputovali u Beograd sa decom kako bi posle dužeg vremena uspeli svi porodično da budu na okupu. Novak je odmah po dolasku imao u planu da pogleda novu luksuznu nekretninu koju je nedavno kaparisao u naselju na Novom Beograd gde već ima stan. Čim je ušao u kulu koja je trenutno u izgradnji i ima čak 40 spratova, a uzeo je baš poslednji sprat, malo je reći da se oduševio. U prvom trenutku je pomislio da bi bilo idealno da se sa Jelenom i decom tu useli, jer je prostor mnogo veći od onog u kome borave kada su ovde, a i ima najlepši pogled – naže izvor za SVET i dodaje:

– Međutim pošto su njegovi roditelji, braća kao i stric sa svojom porodicom često u Beogradu, shvatio je da bi njima mnogo više značilo da imaju velike stanove jedni pored drugih, a opet bi mu bili blizu kada dođe. Tako je odlučio da velelepnu nekretninu pokloni svojim roditeljima i braći. Sprat će imati nekohliko zasebnih ulaza posebno zidanih po njegovoj želi, kako bi svako mogao da živi svoj život i da ima lični mir. To im je baš saopštio baš tu noć kada su mu napravili veliku proslavu u njegovom restoranu, zbog čega su imali povod više za slavlje. Novak je oduvek bio privržen porodici, bar on najbolje zna koliko su bili sve ove godine uz njega kada je pobeđivao, a još više kada je gubio mečeve – kaže izvor blizak teniseru za SVET.

AUTOR: Svet

FOTO: Rajko Ristić