Bivši suprug Slavice Ćukteraš
Scandal

January 22, 2021 19:00

By

Da li MAJKA to može da kaže? Slavica Ćuktareš sve ŠOKIRALA!

Pevačica Slavica Ćukteraš je iznenadila mnoge svojom izjavom, posebno žene koje su majke! Ona je gostujući u emisiji „Magazin In” koja će bti emitovana u subotu, 23. januara, izjavila nešto što će izazvati oprečne reakcije.

Slavica Ćuktareš sve šokirala

Od ranije znamo da se pevačica posle pauze od šest godina vratila na scenu, dok se međuvremenu se i razvela od fudbalera Vlade Avramova, sa kojim ima ćerku Viktoriju.

Da je njena izjava sporna odmah je znala i sama Slavica!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Slavica Cukteras (@cukterasslavica)

Poslednjih šest meseci dam bila usamljena u braku, nakon toga ja sam procvetala… – izjavila je Slavica u emisiji, pa zatim istakla da je sama sebi najvažnija.

– Sad će verovatno mnogi da me osude i za to me nešto zabole uvo… Ja sam sebi na prvom mestu, pa tek onda dete – izjavila je pevačica.

Slavica Ćuktareš je pričala o problemu s kojim se godinam bori, o anksioznosti od koje se leči, ali je otkrila da je uspela da prevaziđe taj poremećaj.

Anksioznost je odvratno jedno stanje. Ali ne plašim se. Umem da prepoznam to stanje, ako ono želi da me uhvati, prosto znam kako da mu se suprostavim… Ja sam svoj život nastavila, ne može anksioznost da mi kroji život i posao nikako – rekla je Slavica početkom januara u „150 minuta”.