Zdravstveni problemi Slavice Ćukteraš svet portal svet tabloid
Svet

November 25, 2023 20:45

By

Potresna ispovest Slavice Ćukteraš: Dve godine agonije zbog bolesti, svakodnevica je bila preteška

Zdravstveni problemi Slavice Ćukteraš zadavali su joj mnogo problema 

Pevačica Slavica Ćukteraš pre nekoliko godina vratila se na javnu scenu nakon što se povukla u medijsku ilegalu kada je postala majka devojčice Viktorije, a nakon razvoda od bivšeg fudbalera, Vlade Avramova, rešila je da se vrati pevanju. Međutim, zdravstveni problemi Slavice Ćukteraš joj ne dozvoljavaju da se u potpunosti posveti karijeri baš onako kako želi. U emisiji “Na terapiji” koju vodi Slavica Đukić Dejanović, pevačica je otvoreno govorila o psihičkom krahu koje je doživela tokom karijere.

Zdravstveni problemi Slavice Ćukteraš svet portal svet tabloid

ata images

Zdravstveni problemi Slavice Ćukteraš počeli dok je bila u Zvezdama Granda

Slavica je otvoreno govorila o problemima sa kojima se susretala, a tiču se anksioznog poremećaja sa panikom koja je trajala dve godine, ali da je uz pomoć stručne podrške polako izašla iz svega toga, ali da je to bio pretežak životni period.

“Nisam znala šta mi se događa, a sa druge strane morala sam da radim. Prosto, moraš da radiš, šta više u razgovoru posle sa neuropsihijatrom sam saznala da bi bilo dobro da nastavim da radim. Ali to je stvarno jedan period mog života koji me mnogo naučio, gde sam shvatila da ništa na ovom svetu ne postoji važnije nego naše mentalno zdravlje. Tog momenta kada sam ja imala tih psihičkih problema, anksiozne napade, svaki dan sam samo molila Boga da prestane to. Da prestanu ti strahovi, te panike, Dve godine nisam otišla u prodavnicu, nisam znala šta se nalazi na rafovima” – iskreno je govorila.

Kada je voditeljka upitala da li je osećala strah da će se napad dogoditi negde na ulici gde joj u tom trenutku niko ne bi mogao pomoći, pevačica je potvrdno odgovorila.

“Da, kako da ne. Sećam se da me je mama jednom izvodila iz kuće, ja žmurim i pokušavam da ostanem napolju, ali toliko mi se krivi zvuk u ušima i u glavi, da mi se usta suše, ne pomaže voda, ništa.” U to vreme mislila da boluje od neke telesne bolesti i tražila je lek kod specijalista jer se loše osećala, a lekari su joj govorili da je sa njom sve u redu.

Zdravstveni problemi Slavice Ćukteraš svet portal svet tabloid

youtube printscreen

Pročitajte Slavica Ćukteraš nema od bola – Smrtni slučaj u porodici pevačicu potpuno slomio FOTO

U emisji je pevačica rekla da je prvi put osetila te napade panike kada je bila u Las Vegasu i opisala je trenutak kada se to i dogodilo.

“Sedeli smo u kockarnici, svi iz Zvezda Granda, i odjednom iz čista mira se to dogodilo. Srce je počelo lupati, stezati, nisam čula ništa, nakon toga sam izletela iz hotela i legla na beton i kada su me pitali šta mi je, ja sam imala osećaj da umirem.” Sutradan na nastupu za koji priznaje da joj je bio najgori u životu jer uopšte nije uživala u pevanju je imala strah od smrti i da joj se opet ne dogodi isto što i prethodne večeri.

Slavica je rekla da joj je neuropsihijatar jednom prilikom rekla: “Slavice šta misliš čega se zdrav čovek najviše plaši?” a ona joj je odgovorila da ne poludi. Sada, nakon toliko godina, ponovo je osetila anksiozni napad i tvrdi da joj je to iskustvo bilo strašno, ali da je ovaj put znala o čemu se radi jer je ranije prolazila kroz to i tu je zaključala svoje misli i nastavila je svoj tok života.

Zdravstveni problemi Slavice Ćukteraš svet portal svet tabloid

youtube printscreen

Pevačica je u svojoj emotivnoj ispovesti istakla da je jako bitno da se čovek bavi svojim mentalnim zdravljem, da vodi računa u kakvom se okruženju nalazi i da se treba više obraćati pažnja na svoj unutrašnji glas.

AUTOR: SVET

FOTO: ata images, youtube printscreen