Bolest Slavice Ćukteraš
Svet

March 14, 2023 09:00

By

Bolest Slavice Ćukteraš uzela maha: Pevačica objavila da se povlači sa scene

Bolest Slavice Ćukteraš sve više joj pravi probleme

Kada se pojavila u takmičenju Zvezde Granda sve je slutilo na to da će Slavica Ćukteraš biti jedna od najtraženijih pevačica u regionu. I bilo je tako, međutim, Slavica se ubrzo suočila sa ozbiljnom bolešću, zbog koje je odlučila da se na neko vreme povuče sa scene.

Pročitajte: Slavica Ćukteraš ponovo sa bivšim mužem – Nekada je bio top frajer, a sada ne liči na sebe FOTO 

Ata images

Iako je bolest Slavice Ćukteraš pevačicu na neko vreme omela u nastavku blistave karijere, ona je uspela da zasnuje porodicu, dobije ćerkicu… A kada je osetila da se njeno zdravstveno stanje popravilo, Slavica je odlučila da se u velikom stilu vrati na scenu.

Međutim, ubrzo je saznala za novu dijagnozu, a trenutna bolest Slavice Ćukteraš pevačicu je ponovo primorala da napravi pauzu kada je muzika u pitanju, o čemu je obavestila svoje pratioce na Instagramu.

Pročitajte: Nakon razvoda krenula dalje – Slavica Ćukteraš obezbedila sebe i ćerku, njen dom će vas oduševiti

Ivan Vučićević

– Kao pevaču najteže što može da se desi to je da vam se kaže: “Ne smeš da pevaš!” A ni da pričaš preko dana, govori tiho, samo ako moraš. Inhaliranje kortikosteroidima, adrenalinom, pantenolom i raznim sredstvima. Cigarete ni slučano (ovde dobijam plus 10 kilograma za mesec dana, sigurno). Iskreno, meni je ovo najteže palo kada sam večeras čula od ORL da imam zadebljanje na glasnim žicama i da moramo da radimo na oporavku istih uz veliku disciplinu. Malo je reći da sam tužna, jer mi se prvi put ovo dešava i da se nastupi otkazuju sve do potpunog oporavka – napisala je sinoć Slavica.

Instagram printscreen

 

AUTOR: SVET

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ, ATA IMAGES, INSTAGRAM