bivša ljubav ane bekute svet novine svet portal
Svet

May 6, 2024 18:15

By

Zaljubljena kao nikad, pevačica nije odolela zgodnom političaru: Ovo je muškarac koji je uspeo da osvoji Anu Bekutu FOTO

Bivša ljubav Ane Bekute je on

Ana Bekuta već decenijama vešto izbegava tabloide, ali i lođe situacije zbog kojih bi mogla dospeti na naslovnicama. Oduvek je vodila miran i povučen život, a u sam vrh narodne muzike dospela je zahvaljujući svom prelepom glasu i bezbrojnim hitovima. Međutim, da li ste znali da je bivša ljubav Ane Bekute imao veliki uticaj na nju iako o njemu skoro pa nikad nije govorila…

bivša ljubav ane bekute svet novine svet portal

Ata images

Bivša ljubav Ane Bekute bio je ovaj političar 

Ipak, javnost i dalje ne prestaje da se zanima za popularnu pevačicu, naročito za njen ljubavni život, koji je od 2010, pa do prošle godine, delila sa političarem Milutinom Mrkonjićem.

Pročitajte Ana Bekuta više ne krije da je srećna – Komentari na račun njenog novog partnera je ne dotiču FOTO

I dok je o ljubavi sa Mrkom uvek rado govorila, Ana je izbegavala da pominje bivše partnere. Bivša ljubav Ane Bekute bio je posebno zanimljiv javnosti, a to je poslednji partner sa kojim se viđala pre nego što je započela vezu sa poznatim političarem.

bivša ljubav ane bekute svet novine svet portal

Ata images

Bivša ljubav Ane Bekute – Umalo se udala 

Pre nego što je uplovila u romansu sa Milutinom Mrkonjićem, Ana Bekuta je umalo ponela prsten drugog čoveka. Bivša ljubav Ane Bekute, za koga se pisalo da će pevačicu odvesti do oltara, bio je biznismen Dalibor.

Pročitajte Mrka ovo ne bi dozvolio da javnost vidi – Ana Bekuta se skinula u kupaći pa istakla sve atribute FOTO

Međutim, iako su pokušavali da održavaju vezu, ona je bila poprilično turbulentna, a Ana nije bila raspoložena da unosi dramu u svoj život. U trenutku kada je Dalibor odlučio da planira zajednički život sa pevačicom, Bekuta je odlučila da stavi tačku.

bivša ljubav ane bekute svet novine svet portal

IVAN VUČIĆEVIĆ

Kada je posle godinu dana ljubavi došao kraj, pevačica je o svemu ovako govorila:

– Moja strasna „romansa“, koja je godinu dana punila novinske strane, okončana je mojom voljom, i to bi trebalo da bude dovoljno svima koji su je pratili iz različitih pobuda. Pošto nemam običaj da „komentarišem komentare“, neću to učiniti ni ovoga puta. Bilo je divno dok je trajalo i ne odričem se ove uzbudljive i poučne epizode u svom životu – rekla je Ana, izbegavši da potvrdi vest o novom dečku.

Pročitajte Ana Bekuta doletela u Beograd i odmah otputovala, a evo i sa kim FOTO

– I Daliboru i onima koji su na tome insistirali blagovremeno sam rekla da ta veza ne može prerasti u zajednički život. Što se tiče uspomena, one će ostati lepe, a neke od njih svakako su i fotografije iz mog albuma, koje vam šaljem pošto još nisu izbledele… Daliboru, dabome, želim sve najbolje i ako je to bilo kome važno, „kriva“ sam ja – zaključila je Bekuta.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images