Ana Bekuta ljubav
Svet

June 14, 2023 17:15

By

Ana Bekuta više ne krije da je srećna: Komentari na račun njenog novog partnera je ne dotiču FOTO

Ljubavni život Ane Bekute misterija je za javnost

Otkad je pre godinu i po dana preminuo političar Milutin Mrkonjić, dugogodišnji partner Ane Bekute, javnost ne prestaje da se zanima da li je u život pevačice ušetao neki novi mušlarac. A, s vremena na vreme pojave se i tekstovi o tome da je Ana ponovo zaljubljena.

Pročitajte Stigla je dijagnoza koja ju je skamenila – Ana Bekuta bije najtežu životnu bitku, svet joj se srušio u trenu 

Ljubavni život Ane Bekute

Ata images

To se desilo i posle poslednjeg snimanja emisije Zvezde Granda, na koje je pevačica došla lepša nego ikad. Doterana, nasmejana… A, sve to je odmah probudilo sumnju da je Bekuta ponovo zaljubljena čim tako blista. No, ona je očigledno odlučila da se ne obazire na bilo kakve komentare, a to dokazuje i njena objava na Instagramu.

Pročitajte Otkrivena dugo čuvana tajna Ane Bekute – Ovaj čovek je otac njenog sina Igora i odlučio je da progovori o svemu

Ljubavni život Ane Bekute

Ata images

– Došla sam u godine kad me ne zanima da li me vole, mrze, ogovaraju ili hvale. Jednostavno ne marim ko će šta reći. Važan mi je mir. Važno mi je zdravlje. Važna mi je pokoja topla reč od onih retkih ljudi koje mogu nazvati svojim prijateljima. Da. Ovo su te godine – napisala je Ana.

Pročitajte Više se ne kriju – Ovo je dečko Ane Bekute, zgodni Dalibor osvojio pevačicino srce FOTO

Ljubavni život Ane Bekute

Instagram

Ova poruka jasno govori da će ljubavni život Ane Bekute i ubuduće ostati misterija za javnost, jer se pevačica, očigledno neće obazirati na to šta se piše i priča o njoj.

Ana se 23. maja, na Mrkin rođendan, oglasila na Instagramu sa rečima koje jasno govore o kome i dalje misli.

– Znam ko je danas u nebeskoj kafani. Prošla je 81 godina otkako si zauvek ulepšao planetu. Počivaj u radosti – napisala je pevačica.

 

 

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES