Godišnjica Mrkine smrti
Svet

March 15, 2023 11:40

By

Ana Bekuta danima krila smrt bliskog člana porodice: Tek sad je smogla snage da progovori o tome

Majka Ane Bekute preminula je pre četrdeset dana, a pevačica o tome nije želela da govori u javnosti, koja je za njenu smrt saznala tek kada se Ana na svom Instagram profilu potresnim rečima oprostila od nje.

Pročitajte: Ana Bekuta ponovo voli – Mrka bi bio srećan da vidi ovaj prizor, pevačica našla nekog ko je isti on FOTO 

Ata images

– Prošlo je 40 dana otkako je u Carstvo nebesko otišla moja dobra majka Milica, a ja zauvek prestala da budem nečije dete. Kada umre majka umre čitav svet, poslednja briga o tome zašto kasnite s puta i svaka tiha slutnja da nešto nije u redu jer se njoj učinilo da vam je glas na telefonu drugačiji.

Porčitajte: Ana Bekuta u zagrljaju drugog političara nakon Mrkine smrti, u njemu je našla utehu FOTO

bivša snaja ane bekute

Rajko Ristić

– Sa svakom majkom umre jedno umeće kuvanja, jedan način postavljanja stola, jedna istorija, jedna porodica i jedan način voljenja i jedna univerzalna, a opet unikatna briga o detetu koje je odavno već nečija majka. Odmaraj u večnosti svoje ljubavi, mila moja majko – napisala je Ana na Instagramu.

Pročitajte: Bura u porodici, razvod uništio san – Ana Bekuta otkrila šta misli o bivšoj snaji 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Bekuta (@anabekuta1)

Majka Ane Bekute bila je njena najveća podrška u životu, a pevačica joj je oduvek bila zahvalna na ljubavi i podršci koju joj je pružala, pa je činila sve kako bi život njene majke bio što lepši i ispunjeniji.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM