Fotografija Ane Bekutesvet portal svet
Svet

November 28, 2022 13:00

By

Ana Bekuta u zagrljaju drugog političara nakon Mrkine smrti, u njemu je našla utehu FOTO

Ana Bekuta nije odbolovala smrt Milutina Mrkonjića 

Godišnjica smrti Milutina Mrkonjića održala se pre dva dana na Novom groblju u centru Beograda u Aleji zaslužnih građana, gde je Mrkonjić inače i sahranjen. Porodica, brojni prijatelji, kao i stranačke kolege došli su da odaju poštu pokojnom Mrki i pruže podršku neutešnoj pevačici.

Pročitajte: Godišnjica od Mrkinog odlaska – Ana Bekuta ne može zaustaviti suze, Daše nema nigde FOTO

Godišnjica smrti Milutina Mrkonjića

Foto: Rajko Ristić

Na groblje je došla Ana Bekuta, Mrkonjićeva dugogodišnja partnerka, u pratnji unuke Sonje i unuka Branka, plačući je prišla grobu i ostavila cveće. Ministar i stranački kolega Ivica Dačić održao je kratak govor.

– Svaki dan ga se sećamo! Nova obilaznica oko Beograda, na predlog predsednika Vučića nosiće ime po Mrkonjiću. Na taj način će zauvek ostati zabeležen u istoriji – rekao je Dačić.

Pročitajte: Preminuo Milutin Mrkonjić Mrka – Političar IZGUBIO najtežu bitku

Foto: Rajko Ristić

Smrt Milutina mrkonjića ostavila je dubok trag na srcima najmilijih

U ovim teškim momentima, Ivica Dačić pokazao je neverovatnu solidarnost i brigu, pa je uz Bekutu na ovaj težak dan stajao rame uz rame. U jednom trenutku, Dačić ju je čak i zagrlio i poljubio što definitvno govori o njegovom velikom poštovanju prema Ani i Mrki.

Da je Ana Bekuta teško podnela ovaj dan, svedoči i njen status na Instagramu:

– Godina je dana od mog ličnog smaka sveta. Još se nisam pomirila sa tim da korak u hodniku nije tvoj, i da poziv na telefonu nije tvoj, i da čežnjivi pogled iz prvog reda u publici nije tvoj. Biram, ipak, da slavim tvoj život češće nego da očajavam. Radujem se i svakoj vožnji obilaznicom koja će nositi tvoje ime. Jer, ceste nisu samo odlasci i putovanja. Ceste su putevi kućama, povratak domovima i porodicama. Hvala ti na bezbroj dela ljubavi; hvala ti što mi skoro svakog dana priđe neko kome si pomogao i promenio mu život.

Pročitajte: Ana Bekuta presekla  – Dosta joj je tuge, hoće malo da živi (foto)

Foto: Rajko Ristić

– Hvala ti što se time nikada nisi hvalio. Hvala ti što te svako ko te je sreo pamti kao dobrog čoveka. Nekad sam te volela i zbog toga što me nikada ničim nisi ni najmanje povredio. Danas te volim još više, jer nikada nisi namerno povredio nijednog čoveka na ovom svetu. Ja sad živim od sećanja i ponosa. Mirno spavaj u večnosti koju si zaslužio svakim danom svog neverovatnog života. Voli te Ana – glasilo je emotivno pismo Ane Bekute povodom godišnjice smrti Milutina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images