Nova ljubav Ane Bekute
nastavila dalje

June 25, 2022 13:00

By

Ana Bekuta presekla: Dosta joj je tuge, hoće malo da živi (foto)

Ana Bekuta konačno pokazuje da joj se živi. Od smrti njenog partnera Milutina Mrkonjića prošlo je skoro sedam meseci, pa je pevačica uz pomoć podrške svojih unuka i prijatelja odlučila da se trgne i umesto da stalno misli na svoj bol i gubitak, nastavi da živi. Počela je zdravo da se hrani, vraća liniju, ali više se i druži i posećuje bliske ljude, što do skoro nije činila.

Ana Bekuta presekla – težak period ostavila iza sebe

– Iza Ane je baš težak period. Imala je faze kad je samo sedela, ležala i gledala u jednu tačku. Kažu da vreme leči sve, a to vidim i po njoj, kao da je naučila da živi sa tim bolom koji nosi u sebi, a da opet ima i volju za životom. Mrka je i dalje njena ljubav, u njenom je srcu, zna i da je čuva sa onog sveta i da se raduje što ona lepo izgleda i što je zdrava – kaže Anin prijatelj i dodaje:

Pročitajte: Ana Bekuta snimila prvu pesmu posle Mrkine smrti! Otpevala je u duetu sa mladom koleginicom!

ana bekuta presekla

Rajko Ristić

– Na Grandu se neke kolege čude, kako odjenom izgleda tako lepo, a stvarno, na svakom snimanju na njoj je nova garderoba, izuzetni komadi, po poslednjoj modi, ekstravagantne tašne… Ma izgleda fantastično. Izgubila je 12 kilograma i sve joj odlično stoji, a redovno ide na razne tretmane za negovanje kože. Unuka je u tome mnogo podržava, a sada je i Ani počelo da prija što tako lepo izgleda – zaključio je on.

Pročitajte: Morala je da se umeša – Ana Bekuta jedva spasila sinu brak, a evo kako izgleda njena snaja Jelena (foto)

ana bekuta presekla

Rajko Ristić

AUTOR: IVAN GAJIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ